Irankiai
Pereiti prie 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Toliau

Pradėti naują temą   Atsakyti į pranešimą    Pagrindinis puslapis -> Slaptos technologijos
Rodyti ankstesnę temą :: Rodyti sekančią temą  
Autorius Pranešimas
Corsaire

Prisijungė: 2005 02 11

PranešimasParašytas: Tr. 04 20, 2005 2:46 pm    Rašyti temą: Irankiai Atsakyti su citata

Sveiki!

Norejau parodyti kokius irankius naudoju ir pasidalinti patirtimi apie juos.

Tai stai ir jie..

As naudoju sena lagamina (diplomata) kur laikau dauguma savo irankiu. Su tokiu lagaminu labai patogu keliauti:

Stai cia mano naudojami irankiai. Apie tai nekalbesiu daug, nes jus visi zinote kaip juos naudoti. Taigi nuotraukose galite matyti daugybe zirkluciu, pincetu, teptuku, dazu, kliju, superkliju, svitrinio popieriaus, peiliuku, skalpeliu, smeigtuku, znypliu, repliu, adatu ir t.t.

Taip pat galite matyti deze skirta lieti kabinoms. Apie tai esu rases kitame poste - kur apie kabinu stiklus. Taip pat turiu apsaugines pirstines, kad nenusidegint ranku.

Na ir turiu daugybe kitokiu irankiu, kuriu nera paveiksliukuose: slifavimo diskas (smirgelis), kaltai, spaustuvai, plaktukas ir t.t.

Cia yra mano naudojamos medziagos. 1mm kartonas (fone), 0.5mm kartonas, vatmanas, plonas popierius, plonyte fanera, diuraliuminis, guma, metalinis tinklelis (uz situs aciu gerb. Donatui Smile ), 1mm viela, 0.5mm viela, 2mm aliuminine viela, laidai ir t.t.

Cia jus matote mano irankius naudojamus elektronikai (elektronscikai, nesijuokite Smile ) Paskutineje nuotraukoje sudeti elektronikos komponentai: diodai, lemputes, jungikliai kistukai, rezistoriai ir t.t.

Tikiuosi sis postas jums pagelbes turint reiklau su irankiais. Jus taip pat cia galite deti savus irankius. Wink

Sekmes

--

Tautvydas

Prisijungė: 2005 02 28

PranešimasParašytas: Tr. 04 20, 2005 3:00 pm    Rašyti temą: Atsakyti su citata

nu tu ir fanas!!!!! Applause Applause Applause
mano smutkes uzimtu tik kamputi to diplomato...
paplokime tau uz pasinesima popieriui Applause Applause Applause Applause Applause Applause Applause Applause Applause Applause Applause Applause
Atgal į viršų
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą MSN Messenger
tolstojus

Prisijungė: 2005 03 18

PranešimasParašytas: Tr. 04 20, 2005 4:21 pm    Rašyti temą: Atsakyti su citata

OOhhOOhhO... Shocked

Per kiek metu cia toki arsenala reik sukaupti mano visi irankiai tai i kelis stalcius sulenda.
Atgal į viršų
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą Siųsti el. laišką
golfietis

Prisijungė: 2005 04 06

PranešimasParašytas: Tr. 04 20, 2005 9:27 pm    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Va parodysiu ir as savo "sielos atgaivos kampeli"... Gerai kad dar zmona neveja manes su visais "zaislais" is kambario...

Atgal į viršų
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą
Bestia

Prisijungė: 2004 08 09

PranešimasParašytas: Kv. 04 21, 2005 4:31 pm    Rašyti temą: Atsakyti su citata

golfietis rašo:
Va parodysiu ir as savo "sielos atgaivos kampeli"... Gerai kad dar zmona neveja manes su visais "zaislais" is kambario...

He he he, alu semi samčiais? (vaizdelis kaireje) Very Happy
Atgal į viršų
golfietis

PranešimasParašytas: Kv. 04 21, 2005 4:37 pm    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Bestia rašo:
golfietis rašo:

He he he, alu semi samčiais? (vaizdelis kaireje) Very Happy

Cool Taip ir galvojau, kad tie dalykai uzklius - zmona isnaudoja mano "auksciausio lygio" Embarassed sugebejimus bjauriem butiniams darbams - pakiso suklijuoti samcio rankena... Very Happy O leduka labai megstu.. nieko cia nepadarysi...
Atgal į viršų
Bestia

PranešimasParašytas: Kv. 04 21, 2005 4:42 pm    Rašyti temą: Atsakyti su citata

golfietis rašo:
Cool Taip ir galvojau, kad tie dalykai uzklius - zmona isnaudoja mano "auksciausio lygio" Embarassed sugebejimus bjauriem butiniams darbams - pakiso suklijuoti samcio rankena... Very Happy O leduka labai megstu.. nieko cia nepadarysi...

Štai ir nauda šeimai iš vyrų auksarankių Rolling Eyes
O su stalu tai pačiam pasisekė - nedažnas turi tokią prabangą Crying or Very sad Aš tai geriausiu atvėju virtuvėje prisiglaudžiu Mad
Atgal į viršų
Nos

Prisijungė: 2004 09 01

PranešimasParašytas: Kv. 04 21, 2005 5:23 pm    Rašyti temą: Atsakyti su citata

As irgi pavydziu. Noreciau ir as tureti savo kampa.Kur galeciau susikabinti ar susidelioti savo irankius. O Corsaire tai kaip agentas Smile viska i lagamina susidejes. Cia tam kad mobilus butum ?
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą MSN Messenger
Me-beer43

Prisijungė: 2005 02 18

PranešimasParašytas: Kv. 04 21, 2005 11:38 pm    Rašyti temą: Atsakyti su citata

nu jus xebra rimtai duodat, pas mane nei 1/10 turbut nebutu ka Corsaire turi ...

o golfietis idomu alu vartoja ... Smile ledukas man tai nzn ... nzn, nepatiko
na, bet del skonio nesigincijama ...

bet apie alu atskira ir ilga sneka iseitu :)

beje kur butu galima nuspirkti skalpeli? kazkur pameciau... Sad mediku nepazistu artimiau Smile

golfietis

PranešimasParašytas: Pen. 04 22, 2005 7:44 am    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Me-beer43 rašo:
nu jus xebra rimtai duodat, pas mane nei 1/10 turbut nebutu ka Corsaire turi ...

o golfietis idomu alu vartoja ... Smile ledukas man tai nzn ... nzn, nepatiko
na, bet del skonio nesigincijama ...

bet apie alu atskira ir ilga sneka iseitu :)

beje kur butu galima nuspirkti skalpeli? kazkur pameciau... Sad mediku nepazistu artimiau Smile

geras alus:]

o skalpeli gali pirkti Kaune arba Lemonoj, arba bent jau seniau buvo pries planetos kino teatra Sanito pastate medicinos irankiu parduotuve...
Atgal į viršų
Gabrielius

Prisijungė: 2005 03 07

PranešimasParašytas: Št. 04 23, 2005 2:00 pm    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Skalpeliu galima isigyti ir dailes prekiu parduotuvese, pvz. Vilniuje "Menu muzoj" - pats devaisas ~20Lt, 5vnt keiciamu gelezciu ~13Lt.
Site Admin

Prisijungė: 2004 08 05

PranešimasParašytas: Št. 04 23, 2005 10:48 pm    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Čia ne visas mano turtas Wink , bet dažniausiai naudojami tai šitie:

Atgal į viršų
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą Siųsti el. laišką Apsilankyti vartotojo tinklapyje
Bestia

PranešimasParašytas: Antr. 04 26, 2005 4:34 pm    Rašyti temą: Atsakyti su citata

modadmin rašo:
Čia ne visas mano turtas Wink , bet dažniausiai naudojami tai šitie:

Sakai "dažniausiai"? nu nu Rolling Eyes
Ir kada, ir ant ko paskutini karta juos naudojai Question

(Čia tipo "namiokas", kad seniai nematėme tavo darbo vaisių) Wink
Atgal į viršų
Corsaire

Prisijungė: 2005 02 11

PranešimasParašytas: Antr. 04 26, 2005 8:44 pm    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Sveiki,

As galiu jums uztikrinti kad modadmin modelius tikrai daro Smile Jis pats man taip sake. Tik jis nededa nuotrauku i interneta, neturi laiko, nes tas modeliu fotografavimas ir dejimas i interneta uzima labai daug laiko. Manau jis ir taip turi kur isnaudoti savo laika (vien jau www.modelizmas.com tvarkymas ir priziurejimas sueda labai daug laiko) :)

Itariu kad jis viena diena papils cia i foruma kokiu 15 modeliu :)

Sekmes jums visiems!

modadmin
Site Admin

Prisijungė: 2004 08 05

PranešimasParašytas: Antr. 04 26, 2005 10:15 pm    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Sveiki.
Bestia rašo:
(Čia tipo "namiokas", kad seniai nematėme tavo darbo vaisių) Wink

Very Happy Slapukas aš Embarassed , bet modelius darau. Labai labai iš lėto. Ir įrankius naudojau savaitgalį Razz .

Corsaire rašo:
Itariu kad jis viena diena papils cia i foruma kokiu 15 modeliu

Smile 15 modelių tikrai nepapilsiu.
F-117 užšaldytas neribotam laikui. Dabar darau AH Military Model Flak 36/37. Kol kas bendro vaizdo nėra, nes daug smulkių detalių ir surinkti tik fragmentai. Ir kartais prisėdu prie savo modelio projekto (lėkuviukas). Po to dar pakrapštau tinklalapį...

O per šitas kelias dienas, kol neveikė www.modelizmas.... , pamačiau, kad tinklapio gyvavimas jums rūpi. Ačiū visiems.
Atgal į viršų
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą Siųsti el. laišką Apsilankyti vartotojo tinklapyje
Rodyti pranešimus nuo ankstesnio:   
Pradėti naują temą   Atsakyti į pranešimą    Pagrindinis puslapis -> Slaptos technologijos Visos datos yra GMT + 3 valandos
Pereiti prie 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Toliau
Puslapis 18

Pereiti į:  
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą
Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
You cannot attach files in this forum
You cannot download files in this forum