| Rodyti ankstesnę temą :: Rodyti sekančią temą |
| Autorius |
Pranešimas |
Corsaire

Prisijungė: 2005 02 11 Pranešimai: 1458 Miestas: Kaunas, Lithuania
|
Parašytas: Tr. 04 20, 2005 2:46 pm Rašyti temą: Irankiai |
|
|
Sveiki!
Norejau parodyti kokius irankius naudoju ir pasidalinti patirtimi apie juos.
Tai stai ir jie..
As naudoju sena lagamina (diplomata) kur laikau dauguma savo irankiu. Su tokiu lagaminu labai patogu keliauti:
Stai cia mano naudojami irankiai. Apie tai nekalbesiu daug, nes jus visi zinote kaip juos naudoti. Taigi nuotraukose galite matyti daugybe zirkluciu, pincetu, teptuku, dazu, kliju, superkliju, svitrinio popieriaus, peiliuku, skalpeliu, smeigtuku, znypliu, repliu, adatu ir t.t.
Taip pat galite matyti deze skirta lieti kabinoms. Apie tai esu rases kitame poste - kur apie kabinu stiklus. Taip pat turiu apsaugines pirstines, kad nenusidegint ranku.
Na ir turiu daugybe kitokiu irankiu, kuriu nera paveiksliukuose: slifavimo diskas (smirgelis), kaltai, spaustuvai, plaktukas ir t.t.
Cia yra mano naudojamos medziagos. 1mm kartonas (fone), 0.5mm kartonas, vatmanas, plonas popierius, plonyte fanera, diuraliuminis, guma, metalinis tinklelis (uz situs aciu gerb. Donatui ), 1mm viela, 0.5mm viela, 2mm aliuminine viela, laidai ir t.t.
Cia jus matote mano irankius naudojamus elektronikai (elektronscikai, nesijuokite ) Paskutineje nuotraukoje sudeti elektronikos komponentai: diodai, lemputes, jungikliai kistukai, rezistoriai ir t.t.
Tikiuosi sis postas jums pagelbes turint reiklau su irankiais. Jus taip pat cia galite deti savus irankius.
Sekmes
-- _________________ Kurti, ne tik vartoti |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
Tautvydas

Prisijungė: 2005 02 28 Pranešimai: 122 Miestas: Kaunas
|
Parašytas: Tr. 04 20, 2005 3:00 pm Rašyti temą: |
|
|
nu tu ir fanas!!!!!
mano smutkes uzimtu tik kamputi to diplomato...
paplokime tau uz pasinesima popieriui  |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
tolstojus

Prisijungė: 2005 03 18 Pranešimai: 51 Miestas: klaipeda
|
Parašytas: Tr. 04 20, 2005 4:21 pm Rašyti temą: |
|
|
OOhhOOhhO...
Per kiek metu cia toki arsenala reik sukaupti mano visi irankiai tai i kelis stalcius sulenda. |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
golfietis

Prisijungė: 2005 04 06 Pranešimai: 306 Miestas: Kaunas
|
Parašytas: Tr. 04 20, 2005 9:27 pm Rašyti temą: |
|
|
Va parodysiu ir as savo "sielos atgaivos kampeli"... Gerai kad dar zmona neveja manes su visais "zaislais" is kambario...
 |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
Bestia

Prisijungė: 2004 08 09 Pranešimai: 499
|
Parašytas: Kv. 04 21, 2005 4:31 pm Rašyti temą: |
|
|
| golfietis rašo: | | Va parodysiu ir as savo "sielos atgaivos kampeli"... Gerai kad dar zmona neveja manes su visais "zaislais" is kambario... |
He he he, alu semi samčiais? (vaizdelis kaireje)  |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
golfietis

|
Parašytas: Kv. 04 21, 2005 4:37 pm Rašyti temą: |
|
|
| Bestia rašo: | | golfietis rašo: | | Va parodysiu ir as savo "sielos atgaivos kampeli"... Gerai kad dar zmona neveja manes su visais "zaislais" is kambario... |
He he he, alu semi samčiais? (vaizdelis kaireje)  |
Taip ir galvojau, kad tie dalykai uzklius - zmona isnaudoja mano "auksciausio lygio" sugebejimus bjauriem butiniams darbams - pakiso suklijuoti samcio rankena... O leduka labai megstu.. nieko cia nepadarysi... |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
Bestia

|
Parašytas: Kv. 04 21, 2005 4:42 pm Rašyti temą: |
|
|
| golfietis rašo: | Taip ir galvojau, kad tie dalykai uzklius - zmona isnaudoja mano "auksciausio lygio" sugebejimus bjauriem butiniams darbams - pakiso suklijuoti samcio rankena... O leduka labai megstu.. nieko cia nepadarysi... |
Štai ir nauda šeimai iš vyrų auksarankių
O su stalu tai pačiam pasisekė - nedažnas turi tokią prabangą Aš tai geriausiu atvėju virtuvėje prisiglaudžiu  |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
Nos

Prisijungė: 2004 09 01 Pranešimai: 660 Miestas: Navan
|
Parašytas: Kv. 04 21, 2005 5:23 pm Rašyti temą: |
|
|
As irgi pavydziu. Noreciau ir as tureti savo kampa.Kur galeciau susikabinti ar susidelioti savo irankius. O Corsaire tai kaip agentas viska i lagamina susidejes. Cia tam kad mobilus butum ? _________________ Nobody's perfect
------------------------------------- |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
Me-beer43

Prisijungė: 2005 02 18 Pranešimai: 41 Miestas: Vilnius
|
Parašytas: Kv. 04 21, 2005 11:38 pm Rašyti temą: |
|
|
nu jus xebra rimtai duodat, pas mane nei 1/10 turbut nebutu ka Corsaire turi ...
o golfietis idomu alu vartoja ... ledukas man tai nzn ... nzn, nepatiko
na, bet del skonio nesigincijama ...
bet apie alu atskira ir ilga sneka iseitu :)
beje kur butu galima nuspirkti skalpeli? kazkur pameciau... mediku nepazistu artimiau  _________________ -=43=- |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
golfietis

|
Parašytas: Pen. 04 22, 2005 7:44 am Rašyti temą: |
|
|
| Me-beer43 rašo: | nu jus xebra rimtai duodat, pas mane nei 1/10 turbut nebutu ka Corsaire turi ...
o golfietis idomu alu vartoja ... ledukas man tai nzn ... nzn, nepatiko
na, bet del skonio nesigincijama ...
bet apie alu atskira ir ilga sneka iseitu :)
beje kur butu galima nuspirkti skalpeli? kazkur pameciau... mediku nepazistu artimiau  |
geras alus:]
o skalpeli gali pirkti Kaune arba Lemonoj, arba bent jau seniau buvo pries planetos kino teatra Sanito pastate medicinos irankiu parduotuve... |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
Gabrielius

Prisijungė: 2005 03 07 Pranešimai: 761 Miestas: Vilnius
|
Parašytas: Št. 04 23, 2005 2:00 pm Rašyti temą: |
|
|
Skalpeliu galima isigyti ir dailes prekiu parduotuvese, pvz. Vilniuje "Menu muzoj" - pats devaisas ~20Lt, 5vnt keiciamu gelezciu ~13Lt. _________________
 |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
modadmin Site Admin

Prisijungė: 2004 08 05 Pranešimai: 383 Miestas: Panevėžys
|
Parašytas: Št. 04 23, 2005 10:48 pm Rašyti temą: |
|
|
Čia ne visas mano turtas , bet dažniausiai naudojami tai šitie:
 |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
Bestia

|
Parašytas: Antr. 04 26, 2005 4:34 pm Rašyti temą: |
|
|
| modadmin rašo: | Čia ne visas mano turtas , bet dažniausiai naudojami tai šitie: |
Sakai "dažniausiai"? nu nu
Ir kada, ir ant ko paskutini karta juos naudojai
(Čia tipo "namiokas", kad seniai nematėme tavo darbo vaisių)  |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
Corsaire

Prisijungė: 2005 02 11 Pranešimai: 1458 Miestas: Kaunas, Lithuania
|
Parašytas: Antr. 04 26, 2005 8:44 pm Rašyti temą: |
|
|
Sveiki,
As galiu jums uztikrinti kad modadmin modelius tikrai daro Jis pats man taip sake. Tik jis nededa nuotrauku i interneta, neturi laiko, nes tas modeliu fotografavimas ir dejimas i interneta uzima labai daug laiko. Manau jis ir taip turi kur isnaudoti savo laika (vien jau www.modelizmas.com tvarkymas ir priziurejimas sueda labai daug laiko) :)
Itariu kad jis viena diena papils cia i foruma kokiu 15 modeliu :)
Sekmes jums visiems! _________________ Kurti, ne tik vartoti |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
modadmin Site Admin

Prisijungė: 2004 08 05 Pranešimai: 383 Miestas: Panevėžys
|
Parašytas: Antr. 04 26, 2005 10:15 pm Rašyti temą: |
|
|
Sveiki.
| Bestia rašo: | (Čia tipo "namiokas", kad seniai nematėme tavo darbo vaisių) |
Slapukas aš , bet modelius darau. Labai labai iš lėto. Ir įrankius naudojau savaitgalį .
| Corsaire rašo: | | Itariu kad jis viena diena papils cia i foruma kokiu 15 modeliu |
15 modelių tikrai nepapilsiu.
F-117 užšaldytas neribotam laikui. Dabar darau AH Military Model Flak 36/37. Kol kas bendro vaizdo nėra, nes daug smulkių detalių ir surinkti tik fragmentai. Ir kartais prisėdu prie savo modelio projekto (lėkuviukas). Po to dar pakrapštau tinklalapį...
O per šitas kelias dienas, kol neveikė www.modelizmas.... , pamačiau, kad tinklapio gyvavimas jums rūpi. Ačiū visiems. |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
|