| Rodyti ankstesnę temą :: Rodyti sekančią temą |
| Autorius |
Pranešimas |
Giedrius
Prisijungė: 2004 08 11 Pranešimai: 137 Miestas: Kaunas
|
Parašytas: Sk. 09 05, 2004 8:52 am Rašyti temą: Apskritimo formos detalės |
|
|
Sveiki,
kokią technologiją naudojate išpjauti apskritimo formos detales?
Netikiu kad visi vargsta sužirklėmis
Pas rusus forume radau kad yra toks daikčiukas "Dyrkorez"
http://www.cardarmy.ru/forum/viewtopic.php?t=102
Kas pas mus matė panašų dalykėlį pirkti? _________________ Giedrius |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
Rychka

Prisijungė: 2004 11 27 Pranešimai: 397 Miestas: Vilnius
|
Parašytas: Št. 11 27, 2004 8:07 am Rašyti temą: |
|
|
Shiaip tai nera kokybishkas daiktas, ash turejau tachiau nepatvarus, va nebent kas isigytu shveicarishka... :P Naudoju chirurginius peiliukus ir vargo nematau, neskubant kuo puikiausiai ishsipjauna. _________________ Geriausiais linkejimais nuo Ričardo  |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
Donatas
Prisijungė: 2005 01 31 Pranešimai: 381 Miestas: Panevezys
|
Parašytas: Pen. 02 04, 2005 3:13 pm Rašyti temą: Apvalios kiaurymės |
|
|
| Kai reikia padaryti mažo diametro kiaurymę,tai žirklės netinka, nes nelenda arba išdrasko kraštus. Tam turiu rinkinėlį kirstukų, ar muštukų, kaip juos pavadint. Šiaip tai jie skirti santechninėms detalėms iš gumos gaminti, tokie juodi, rusiški. Ypač pats mažiausias tai man labai praverčia - 2mm skylutės išeinašvariais kraštais ir idealiai apvalios. |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
Rychka

Prisijungė: 2004 11 27 Pranešimai: 397 Miestas: Vilnius
|
Parašytas: Sk. 02 13, 2005 3:32 pm Rašyti temą: |
|
|
Jei gali nufotkink kaip tie irankiai atrodo.... ir kur ju galim nusipirkti, nes ash kazhka galvojau uzhsakineti pas kalvius kad man padarytu... o gal tavo surastas irankis tikrai geras... _________________ Geriausiais linkejimais nuo Ričardo  |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
modadmin Site Admin

Prisijungė: 2004 08 05 Pranešimai: 383 Miestas: Panevėžys
|
Parašytas: Pir. 02 14, 2005 12:22 pm Rašyti temą: |
|
|
Sveiki, kas liečia OLFA peilius apskritimams:
parsivežiau CMP1 tipo peilį apskritimams pjauti - bandžiau, dėl nepatvarumo galiu pasakyt viena - nereikia "joti" ant jo ir nesistengti per vieną kartą apskritimą išpjaut ir peiliukus laikas nuo laiko keisti, tada OLFA gyvens ilgai ir laimingai  |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
tolstojus

Prisijungė: 2005 03 18 Pranešimai: 51 Miestas: klaipeda
|
Parašytas: Št. 05 07, 2005 11:55 pm Rašyti temą: |
|
|
| Retorinis klausimas: Kaip ispjaut maza kokiu 4 ar 3 mm diametro skylute ant 1mm kartono su tuo Oflos peiliuku nepavyks tokios mazos padaryt o mustukam mano nuomone kartonas per storas (nors pats nebandziau) |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
Corsaire

Prisijungė: 2005 02 11 Pranešimai: 1458 Miestas: Kaunas, Lithuania
|
Parašytas: Sk. 05 08, 2005 11:08 am Rašyti temą: |
|
|
Sveikas Tolstojau,
Mustukai tinka ir kartonui. Pats bandziau ir viskas gavosi OK.. Nors ir mano mustukai ne tokie kur vienas mustuko vamzdelis kainuoja 12Lt.. Bet iseina ismust :)
Tai tiek. Sekmes!
-- _________________ Kurti, ne tik vartoti |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
rimukas
Prisijungė: 2007 01 12 Pranešimai: 27 Miestas: Vilnius
|
Parašytas: Št. 01 20, 2007 1:04 pm Rašyti temą: |
|
|
Truputi temą atgaivinsiu, man ji dabar labai aktuali. Kur galima Lietuvoje įsigyti gerų muštukų,kurie be jokio vargo pramuštų 1mm kartoną ir rezultatas būtu geras.
Iš kitų temų supratau, kad pas mus jų turi tik senukai ir pasirinkimas nėra gausus, kaina truputi kandžiojasi. Susiradau pigesnius mustukus, "modeco" firmos, bet metalas ten labai prastas tai su jais vienas vargas, o ir rezultatas žiaurus.
Jei teisingai supratau tai užsienyje muštuko kaina 1-2 eurai ir dyžiai yra kas 0,5mm kur tokių muštukų galima užsisakyti, o galbūt kas dažnai užsienį būnat ir parvešti galit ar atsiusti kaip nors?
Taip pat apie kiaurymių daryma tai aš labai mažas 0,3-2mm darau su medicininem adatom. Didesnes kiaurymes tai pjaunu skalpeliu truputi toliau juodos linijos ir vėliau smulkiu švitriniu susuktu į rulonėli padarau gražią lyge skilutę, tik laiko sugaištama daug, muštukų butu "tcak" ir viskas  |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
Corsaire

|
Parašytas: Št. 01 20, 2007 3:36 pm Rašyti temą: |
|
|
Va va, tokie įrankiai ypač svarbūs gerai modelio kokybei ir
Senukuose jų yra, tačiau kaip ir pats sakei.. O šiaip gali paieškoti įrankių parduotuvėse. Žanas nusipirko labai puikų komplektą odai mušti tik aš niekaip nesugebu rasti tos parduotuvės Draugystės gatvėje..
Kas liečia e-shop'us - bandyk www.moduni.de Ten muštukai tikrai verti dėmesio. _________________ Kurti, ne tik vartoti |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
modadmin Site Admin

|
Parašytas: Št. 01 20, 2007 4:05 pm Rašyti temą: |
|
|
| Corsaire rašo: | | tik aš niekaip nesugebu rasti tos parduotuvės Draugystės gatvėje.. |
Netoli autobusų ar troleibusų sustojimo. Adresas gali būti Draugystės g. 17 |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
Dovaldas

Prisijungė: 2005 11 28 Pranešimai: 667 Miestas: Gargždai
|
Parašytas: Št. 01 20, 2007 4:11 pm Rašyti temą: |
|
|
| modadmin rašo: | | Corsaire rašo: | | tik aš niekaip nesugebu rasti tos parduotuvės Draugystės gatvėje.. |
o kokių dydžių muštukų tame komplekte yra? Ar labai daug reikia su jais jegos, norint skyle iskirsti? Beje o apytikriai kokia kaina? _________________ Baigiau: Mirage f1 c; WAK Wz.28
Darau: Renova Priekaba
Perdarau: Renault-17FT |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
rimukas
|
Parašytas: Št. 01 20, 2007 4:55 pm Rašyti temą: |
|
|
| modadmin rašo: | | Corsaire rašo: | | tik aš niekaip nesugebu rasti tos parduotuvės Draugystės gatvėje.. |
gali įmesti nuotrauka to komplekto? |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
modadmin Site Admin

|
Parašytas: Št. 01 20, 2007 5:02 pm Rašyti temą: |
|
|
Čia, kai kalbėjom apie naudojamus įrankius, nuotraukoje yra ir muštukai. Juodi - čekiški (pirkti "senukuose", 1vnt. ~12-14Lt), o tie šviesesni - noname (manau, lenkiški; rinkinys 13 muštukų ~25,-LT. Pirkti Draugystės g.)
http://www.modelizmas.com/forumas/viewtopic.php?t=135&start=0 |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
rimukas
|
Parašytas: Št. 01 20, 2007 5:16 pm Rašyti temą: |
|
|
ten tvirto grūdinto plieno jie? aš panašius lenkiškus turiu tai plienas mištas kaip plastelinas, pagalasti bandžiau tai paskui viena karta kartone skyle pramušiau ir kraštai užsilenkė
beje iš to moduni į lietuvą atsiust gali? gal kas siuntėt, padėkit kaina išsiaiškinti |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
Corsaire

|
Parašytas: Št. 01 20, 2007 5:17 pm Rašyti temą: |
|
|
Sveikas,
Žinoma atsiųstų. Lygtais Bestia juos pirko (visą komplektą). Pasiteirauk pas jį.
Sėkmės
-- _________________ Kurti, ne tik vartoti |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
|