| Rodyti ankstesnę temą :: Rodyti sekančią temą |
| Autorius |
Pranešimas |
Alvidas

Prisijungė: 2005 02 24 Pranešimai: 166 Miestas: Panevėžys
|
Parašytas: Sk. 05 31, 2009 12:51 pm Rašyti temą: PzKpfw V Panther 1:25 Military model 1-2/2002 (Baigta) |
|
|
Sveiki, štai po ilgos tylėjimo pertraukos rodau ką nuveikiau per pusmetį. Šis modelis jau yra pradėtas daryti Roberto tai apie jį nebesikartosiu, galite pasiskaityti čia, http://www.modelizmas.com/forumas/viewtopic.php?t=1047 . Pats modelis mane sudomino detalumu, greičių dėžė, reduktorius, variklis, bokštelio vidus, amunicija, viskas čia yra. Vikšrai daryti iš atskirų detalių, tai buvo labiausiai nuobodus ir užsispyrimo reikalaujantis darbas bet rezultatas vertė didžiuotis Modelio gamyba užtruko apie pusmetį, čia be vikšrų. Gamyboje viskas sutapo gerai, ne puikiai. Trūko brėžinių detalumo tai keletas dalių liko nepanaudota nes nesupratau kur ir kaip jos turėtu būti bet sako pas gera meistrą visada detalių lieka . Gal ir ne viska teisingai padariau nes informacijos turėjau tik iš pateiktų brėžinių. Nuo savęs perdariau prožektorius, prie jų esančius žiūronus dėjau stikliukus, įrankių kotus dariau iš dantų krapštukų. |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
Alvidas

|
Parašytas: Sk. 05 31, 2009 12:52 pm Rašyti temą: |
|
|
Čia daugiau nuotraukų detalesnių. Dar perspėjimas kas bandys daryti šį modelį prieš darant kur yra dugnas ir pažymėtos vietos kur klijuoti ratų laikiklius, gal jie kitaip vadinasi man su terminologija prastai, jie blogai atspausdinti, dešinėj pusėj gerai o kairė atspausdinta veidrodiniu efektu, kur turi būti priekyje tai atvirkščiai atspausdinta gale, tai pastebėjau tik kai jau reikėjo klijuoti ratus tai teko pačiam užsiimti braižyba ant modelio. Tai laukiu atsiliepimų
; ; ; ;
; ; ; ;
; ; ; ;
; ; ; ;
; ; ; ;  |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
irakezas

Prisijungė: 2006 11 10 Pranešimai: 140 Miestas: Naujoji Akmene
|
Parašytas: Sk. 05 31, 2009 1:24 pm Rašyti temą: |
|
|
10+  |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
Vankenobis

Prisijungė: 2007 06 12 Pranešimai: 157 Miestas: Vilkaviškis
|
Parašytas: Sk. 05 31, 2009 2:16 pm Rašyti temą: |
|
|
Vau . Daugiau niekas neateina į galvą . Tik gaila, kad nematėm viso gamybos proceso.
Sėkmės tolimesniuose darbuose. |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
Lapinas

Prisijungė: 2008 06 01 Pranešimai: 327 Miestas: Vilkaviskio raj.
|
Parašytas: Sk. 05 31, 2009 2:59 pm Rašyti temą: |
|
|
Ohoohohoho!!! Nuostabus modelis! Neapsimelavai sakydamas, kad rezultatu verta didžiuotis Šis modelis mūsų forumo pažiba
Tai kiek, jeigu ne paslaptis užtrukai vikšrus begamindamas?  _________________
 |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
Daimyo

Prisijungė: 2006 07 08 Pranešimai: 243 Miestas: Kaunas
|
Parašytas: Sk. 05 31, 2009 3:52 pm Rašyti temą: |
|
|
| Alvidas rašo: | | Dar perspėjimas kas bandys daryti šį modelį prieš darant kur yra dugnas ir pažymėtos vietos kur klijuoti ratų laikiklius, gal jie kitaip vadinasi man su terminologija prastai, jie blogai atspausdinti, dešinėj pusėj gerai o kairė atspausdinta veidrodiniu efektu, kur turi būti priekyje tai atvirkščiai atspausdinta gale, tai pastebėjau tik kai jau reikėjo klijuoti ratus tai teko pačiam užsiimti braižyba ant modelio. |
Jeigu turi omeny torsionų alkūnes, ant kurių montuojasi ratai, tai kairėje tanko pusėje jie turėtų būti pakrypę link tanko priekio. Todėl toks ir neatitikimas abiejose pusėse, nes pakaba nesimetriška. Tu turbūt pagalvojai, kad abiejuose šonuose jie linksta link galo. Pažiūrėki čia:
Dešinė http://www.toadmanstankpictures.com/panther_39.jpg
Kairė http://www.toadmanstankpictures.com/panther_35.jpg |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
Berkut

Prisijungė: 2008 07 02 Pranešimai: 1100 Miestas: Kaunas
|
|
| Atgal į viršų |
|
 |
Laiswiz

Prisijungė: 2008 07 28 Pranešimai: 148 Miestas: Utena
|
Parašytas: Sk. 05 31, 2009 8:02 pm Rašyti temą: |
|
|
Jo, tikrai gražus modelis. Taip ir toliau.  |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
Reynevan

Prisijungė: 2008 01 06 Pranešimai: 263 Miestas: Vilnius
|
Parašytas: Sk. 05 31, 2009 8:03 pm Rašyti temą: |
|
|
Graažus modelis gavosi. Pagarba už užsispyrimą davažiuoti iki galo - visgi modelis yra pakankamai sudėtingas ir labai detalizuotas. _________________ Klijuoju: Pz.Kpfw.II Ausf C
Pabaigtas: Ju-87 D-3 GPM |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
min

Prisijungė: 2008 11 09 Pranešimai: 50 Miestas: Panevėžys
|
Parašytas: Sk. 05 31, 2009 10:09 pm Rašyti temą: |
|
|
atrodo puikiai esu ir aš tokį gražuoli sulipdęs tik kai pasakei kad daug kantrybės reikėjo vikšrų gamybai tai net nusišypsojau nes dabar kaip tik darau halinskio t34 va ten tai vikšrai tai linkiu daugiau tokių puikių darbų  |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
pjanos kapitanos

Prisijungė: 2008 08 27 Pranešimai: 321 Miestas: Vilnius
|
Parašytas: Sk. 05 31, 2009 10:25 pm Rašyti temą: |
|
|
Viskas superiškai, tik vienas pastebėjimas:
Pasidomėk ar prožektoriai ant bokšto (prie kulkosvaidžio ir ptrankos taikiklio) tikrai su permatomais stiklais. taip sakau todėl, kad šitie prožektoriai yra skirti ne vietovei apšviesti, o naktinių takiklių veikimui užtikrinti, tam jiems ne matoma šviesa reikia šviest, o skleist šiluminį spinduliavimą (IR diapozone). taigi analogiškai kaip ir senesniuose (ir ne tik) rusiškos karinės technikos pavyzdžiuose šių prožektorių stiklai turėtų būti juodos ar bent tamsiai pilkos spalvos. _________________ o uz krumo sedejo von Clausewitz'as ir kikeno... |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
Gnomas

Prisijungė: 2008 08 26 Pranešimai: 405 Miestas: Vilnius
|
Parašytas: Sk. 05 31, 2009 10:57 pm Rašyti temą: |
|
|
| Šiaip dar gerai butu, laida nuo UHU sistemos i tanko bokštą nuvest |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
robertas

Prisijungė: 2005 11 20 Pranešimai: 162 Miestas: kaunas
|
Parašytas: Pir. 06 01, 2009 3:07 am Rašyti temą: |
|
|
 |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
vitalbata

Prisijungė: 2008 10 05 Pranešimai: 80 Miestas: Kaišiadorys
|
Parašytas: Pir. 06 01, 2009 12:09 pm Rašyti temą: |
|
|
Bravo, žmogėnas puikų tanką surentė! Mano kolekcijoje tokio dar nėra, bet planuose kažkada sukurti. Bet kai sukursiu, matomai jis ne bus tokio aukšto lygio, kaip šis kūrinys, kuris tikrai papuoštų bet kurio kartoninių modelių kolekciją. Mano nelaimei, nesu pedantas smulkmenintis, sudėti visas detales. Daug kur darau tankus be vidaus įrangos. Matyt per parodas už tai gaučiau minusus. Bet laimei, tankus klyjuoju tik sau!
Pats tankas buvo grakščios formos (tam ir pavadinta pantera! ). Dailus išore, bet kietas kumštis priešininkams karo metais. Sakyčiau, man "Pantera" dailesnė už "Tigrą", kurį dėl kampuotų formų vadinčiau koncervų dėžute. Nežiūrint į techninius duomenis, o vien tik į estetinį grožį, vokiečių tankai verti pagarbos, o jų modeliai tampa kad ir kartoninių kolekcijų pažybomis. Taigi, šio modelio autoriui reiškiu pagarbą už puikų, kruopštų su daug įdėtos kantrybės darbą. Bravo bravisimo!  _________________ Tiesiog mėgstu klijuoti modelius. |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
Alvidas

|
Parašytas: Pir. 06 01, 2009 7:57 pm Rašyti temą: |
|
|
Dėkui dėkui už pagyrimus kaip minėjau informacija buvo tik modelio brėžiniai tai dariau kaip man atrodė turėtų būti. prožektorius reiks pabandyt ištaisyti ir padažyti stipriai praskiestais dažais gal užsitonuos o dėl ratu kad jie asimetriški net nepagalvojau kad dar taip gali būti, čia man naujiena Nuotraukos yra ir iš gamybos proceso bet jų nemažai yra o pas mane interneto galimybės ribotos tai nebedėjau visko, ateityje gal ir sudėsiu galerija bet aprašymo jau nebeparašysiu Vikšrus net neskaičiavau kiek gaminau nes klijavau viena modeli kai atsibosdavo prisėsdavau prie vikšrų tai net pats nebeatsimenu kiek užtrukau, tik pradėjau modeli nuo vikšru  |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
|