Pagrindinis diskusijų puslapis » KARTONAS » Slaptos technologijos

Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą
Autorius Žinutė
 Pranešimo tema: Re: Pjaustymo kilimelis
StandartinėParašytas: 23 Vas 2014 20:59

Vartotojo avataras
Vyr. diskusijų administratorius

Antanas Povilaitis rašė:
Jei kam reikia kilimėlio Klaipėdoje Mažvydo alėjoje, gatvėje tarp "IKI" ir kavinės rūsyje, einant link Daukano gatvės yra dešinėje kanceliarinėse prekėse.Pirkau 2007-01-10 d. Kaina 26 lt už A3 formatą.Yra ir modelino jei kam reikia.

Į viršų  

StandartinėParašytas: 23 Vas 2014 21:00

Vartotojo avataras

Pranas Sungaila rašė:
A3 už 29,80 lt + atsiuntimo išlaidos :!: :!: :!: Jei dar kam reikia kilimėlių (ne gargždiečiams ir klaipėdiečiams). Kauniečiams siunčiu nemokamai (kas dvi savaitės važinėja "kurjeris' Vidas). Jei reikia Klaipėdos gyventojams, skambinkite. Yra ir A3, ir A2, ir A1 dydžio. Pirmųjų kiekis ribotas, bet bus vėliau.
Tai tiek

Į viršų  

Vartotojo avataras

savas rašė:
butu geraj :) nes mama jau nebeduoda :lol: jai teisingai supratau tai A3 formato kilimelis su išlaidomis 30lt?

Į viršų  

Vartotojo avataras

Pranas Sungaila rašė:
Beje, kilimėliai - vokiškos "Lerlitz" firmos. A2 kaina - 98 lt (+ persiuntimo kaina), A1 - 204 lt + persiuntimas. Tik nelabai įsivaizduoju, kaip tokius "gargarus" prsiųsti. nebent tik Kauniečiams arba turintiems galimybę pas juos atvažiuoti pasiimti.
Tai tiek

Į viršų  

Vartotojo avataras

Pranas Sungaila rašė:
Čia mano gaunamų kilimėlių vaizdas:
Paveikslėlis
Tai A3 formato "Lerlitz" firmos kilimėlis. Yra dar ir A2 bei A1 formato. Apie kainas žiūrėti aukščiau. Tai tiek

Į viršų  

Vartotojo avataras

Gabrielius rašė:
Apie kompaniją "Lerlitz" negirdėjau, bet logotipas kilimėlio kampe labai primena "Herlitz" logotipą :wink:

P.S. tikiuosi, nebūtina rašyti "pokštas!"? :D

Į viršų  

Vartotojo avataras

Pranas Sungaila rašė:
Gali būti, kad ta firma ir vadinasi taip, kaip sako "Gabrielius", nes aš net nesigilinau į jos pavadinimą, o tas žmogus, kuris man juos parveža, pavadino tą firmą taip, kaip parašiau aš. Gal ir klystu, o, greičiausiai, taip ir yra.
Tai tiek

Į viršų  

Vartotojo avataras

Dovaldas rašė:
Kadangi turiu vieną pjaustymo kilimėlį iš e-parduotuvės (A4) ir Prano rodyta (A3) galiu pasakyti, jog skirtumas yra tarp jų. Maped (iš e-parduotuvės) susideda iš trijų sluoksnių: specialaus, kuris naudojamas pjaustymo kilimėliams, po to kažkokia medžiaga standumui plaikyti ir vėl spec medžiaga. Prano rodytas yra iš vieno sluoksnio, to kuris skirtas pjaustymo kilimėliams ir kadangi neturi kažkokio standaus sluoksnio yra ganėtinai lankstus, t.y. įkišu į spintą, ištraukiu, jis jau susilankstęs, bet padedu ant stalo ir lengvai išlyginu.
Jei vertinti būtent pagal tai, tai maped priskirčiau prie aukštesnės kokybės, bet pjaustymo kilimėlio tiesioginę funkciją abu kol kas atlieka gerai.

Į viršų  

Vartotojo avataras

Kat rašė:
As prie cvirkos isigyjau A4 ALCO, ar kaip cia skaityti, pjaustymo kilimeli. Kaip Dovaldas ir sake, mano kilimelis taip pat padarytas is 3ju sluoksniu... Siaip nusiskundimu neturiu, nes nezinau kaip turi "gyventi" tikras, geras kilimelis. Mano kilimelis po 2ju lektuvu ir kaikuriu Bismarck'o detaliu jau matos kad gerai buvo naudotas. Gal pjaustau per stipriai ar ka, bet nemanau kad sis kilimelis datrauks iki Bismarcko pabaigos... Ka jau kalbeti apie visus kitus zurnalus :)

Į viršų  

StandartinėParašytas: 23 Vas 2014 21:01

Vartotojo avataras

Pranas Sungaila rašė:
Na, mano anksčiau (prieš kokius 8-9 metus) įsigytas kilimėlis iš "Herlitz" ("Lerlitz") atlaikė apie 70 burinių laivų gamybos procesą ir keisti nusprendžiau tik todėl, kad vienas "durnas" kūrikas per anksti smarkiai užkaitino radiatorius, o kitas "durnas" Pranas tą naktį savo kilimėlį paliko šalia jų. Pasekmės - vos ne Baltijos jūros bangelės. Nors "Corsaire" ir siūlė būdą, kaip tas bangas "nuraminti", bet iš esmės esu tinginys. O tuo labiau, pasivėlė žmogus, kuris parvežė naują. Ir aš ant savo "senolio" ne tik popierių ir kartoną raižiau, o teko ir medžio lysteles, šponą, plastiką nuo 0,5 iki 4 mm pjaustyti, kartais net aliuminio skardą,. O jis dar gyvas ir toliau tarnauja, bet būrelyje, nes namuose naujasis "apsigyveno". Gerai bus, jei šis tiek pat tarnaus.
Tai tiek

Į viršų  

Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 9 svečių

Rodyti paskutinius pranešimus:  Rūšiuoti pagal  
Pereiti į:  

Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume
Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite prikabinti failų šiame forume