Pagrindinis diskusijų puslapis » PLASTIKINIAI MODELIAI » Plastikinė aviacija

Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą
Autorius Žinutė
StandartinėParašytas: 28 Vas 2014 22:18

Vartotojo avataras
Vyr. diskusijų administratorius

Žymantas rašė:
kadangi kūdikėlio neprisiprašiau įdėti foto, tai pats pademonstruosiu MiG-17PF. KP rinkinys. Rinkdamas naudojausi literatūra, kaip TRIADA, Крылья Родины, Skrydlata Polska, tačiau masteliai brėžinių 1:69-70 ir ištampyti papuolė. O ir pats modelis daugiau būtų 1:75. Žodžiu, netikslumai bado akis.T.b. ir šiai dienai neturime vykusio "17". Sparnai ir liemuo turi geometrijos problemų. Ratų nišų skydeliai kaip ir ne nuo to modelio. Špakliaus sunaudota gausiai, nors ir detalių nelabai daug. Dekolės storokos papuolė, bet lipo neblogai. Pats plastikas pliusinis, kniedės mažiuko garvežiuko (berods). Kabina kukli, stikliukas trapus, krėslas neįlenda. Trumpai modelis kurį reikėjo nedaryti, bet...... Aš dar visiškam pagadinimui padariau nepadoriai blizgų.
Paveikslėlis
Paveikslėlis

Į viršų  

StandartinėParašytas: 28 Vas 2014 22:19

Vartotojo avataras

ZALIAS rašė:
Tai tu man paaiškink- kodėl tu jį tokį blizgų padarei?? Irakietis juk saulės ir smėlio nublukintas ir nugairintas :) Antenos iš adatų? labai gerai atrodo.

Į viršų  

Vartotojo avataras

Žymantas rašė:
prieš 10-12m. aišku per daug blizgantį netoleruodavo, bet į dykumų saulę tai mažai dėmesį kreipė. Kaip bebūtų, kaip dabar, taip jautriai nereaguodavo. O iš kitos pusės, kolega, Jūs ant manęs važiuojate P-)

Į viršų  

Vartotojo avataras

Eddie rašė:
Na kad per daug blizgus tai jo, ką čia be pridursi, o va antenų aš radau tik vieną ir tai greičiausiai ne iš adatos. Ar nebus, kad gerbiamas ZALIAS sumaišė pito vamzdelius su antenomis :twisted:

Į viršų  

Vartotojo avataras

ZALIAS rašė:
Eddie rašė:
Na kad per daug blizgus tai jo, ką čia be pridursi, o va antenų aš radau tik vieną ir tai greičiausiai ne iš adatos. Ar nebus, kad gerbiamas ZALIAS sumaišė pito vamzdelius su antenomis :twisted:

Eddie, dabar tu ant manęs važiuoji :? ... Tiesiog nežinau kas ten, tiesą sakant net nežinau kaip iššifruoti žodį PVD.
" . В носовой части обтекателя РЛС имеется штанга основного ПВД с антеннами радионавигационного оборудования (на опытных экземплярах на ней установлены также дополнительные датчики углов атаки и сноса)." - Čia apie Su-34, bet PVD štanga mažai skiriasi nuo Mig 17-o štangų konsolių galuose. Štangos panašios, o kalba eina apie antenas...

Į viršų  

Vartotojo avataras

Bagramas rašė:
PVD-prijemnik vozdusnovo davlenija (kitaip pito vamzdelis) keleivinuose lektuvuose buna dar ir PPD-prijemnik polnavo davlenija. 8)

Į viršų  

Vartotojo avataras

ZALIAS rašė:
Ačiū. Man gėda :oops: ... Markas Tvenas sakė -" geriau patylėti ir atrodyti kvailiu nei prabilti ir tą patvirtinti..." Tiesa, antenų klausimas man lieka... :wink:
(ką ta žolė su žmonėm daro... :? )

Į viršų  

Vartotojo avataras

Žymantas rašė:
Kolegos, po visą aviacinį forumą paskleidėte "žolytę". Matosi, kad smagumėlis chebrytę apėmė, aš taip pat noriu. Gal perleisit ir man dozelę. Vaitspiritas ir momentiniai klijai labai trumpai veža, o aš nespėju sugaudyti Jūsų minčių eigos. .................važiuojam ................. P-)

Į viršų  

Vartotojo avataras

ZALIAS rašė:
tai tu mums prisipAžink - kas ten pas tave konsolių galuose - pito vamzdis ar dar antenų įsimetęs? Nes mane kolega Eddie suvartė kaip koldūną.

Į viršų  

StandartinėParašytas: 28 Vas 2014 22:20

Vartotojo avataras

Žymantas rašė:
Mano konsolių galuose: viename gale šaukštas, kitame šakutė, o koldūnai su grietine ar spirgais?

Į viršų  

Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 1 svečias

Rodyti paskutinius pranešimus:  Rūšiuoti pagal  
Pereiti į:  

Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume
Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite prikabinti failų šiame forume