Pagrindinis diskusijų puslapis » PLASTIKINIAI MODELIAI » Plastikinė karinė ratinė ir vikšrinė technika

Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą
Autorius Žinutė
StandartinėParašytas: 01 Geg 2014 22:08

Vartotojo avataras
Vyr. diskusijų administratorius

ZALIAS rašė:
gede rašė:
Arba pabandyti tiesiog laido gabaliuką, o laidų įzoliacijos spalvų, tai kaip lūpdažiu paletė :lol: . Gal, apskritai tik laido izoliaciją panaudotį...

Arba ploną juodą "litniką" ištempti.Jei dažyti vielą,tai tik aerografu - teptuku dažyta plona vielutė labai atrodo kreiva. Smulkmena, bet...

Į viršų  

StandartinėParašytas: 01 Geg 2014 22:08

Vartotojo avataras

REDline rašė:
Valas, žvejybinis valas. :wink:

Į viršų  

StandartinėParašytas: 01 Geg 2014 22:09

Vartotojo avataras

Berkut rašė:
Šiandien padariau šiek tiek. Gumos imitaciją ant liuko vistik nudažiau, primečiau visus variantus ir dažymas man asmeniškai lengviausias, siūlas, valas viela netiko, labai smulki vieta kur turi būti guma, bandant priklijuoti viską tik sugadinčiau, be to jau būtų ne masteliškai.
Paveikslėlis Paveikslėlis Paveikslėlis Paveikslėlis Paveikslėlis
Liko šiek tiek dulkių ar purvo, gal rudžių ir bus baigta. Asmeniškai man rezultatas beveik patiko, yra kai kurių vietų kur galima būtų padaryti kitaip, bet tai bus kitose modeliuose.
Tiesa dar dvejoju dėl vikšrų ar gera jų spalva, gal reiktų ką pakeisti, nors dar bus aišku ant jų dulkių, bet gal ką patarsit?

Į viršų  

Vartotojo avataras

ZALIAS rašė:
Nepatarsim :) :) . , nes IMHO modelis yra pabaigtas. Sunkus, metalinis tikras "vikšras".Šviežiai važiavę vikšrai būna tokie blizgantys? Baisoka, kad nesugadinti metališkumo su dulkėmis ant jų .

Į viršų  

Vartotojo avataras

Berkut rašė:
ZALIAS rašė:
Nepatarsim :) :) . , nes IMHO modelis yra pabaigtas. Sunkus, metalinis tikras "vikšras".Šviežiai važiavę vikšrai būna tokie blizgantys? Baisoka, kad nesugadinti metališkumo su dulkėmis ant jų .

Ne Dariau, dar nebaigtas :D Reikia reikia padirbėti, ko aš labai nemėgstu, tai baiginėti modelio, labai sunkiai gaunasi. :roll:

Į viršų  

Vartotojo avataras

Berkut rašė:
Pabaiga vis artėja. Padariau parūdijusią duslę, kokie pastebėjimai, patarimai, ar panašų?
Paveikslėlis Paveikslėlis
Dar biški padirbėjau su trosų:
Paveikslėlis
Toliau liks darbas su vikšrais ir dulkės. Kažkaip pradėjau nerimauti dėl tų dulkių, svarbu nepersistengti, kad nesusigadintų detalumas. :?

Į viršų  

Vartotojo avataras

gede rašė:
Brač, Berkut, įmesk foto "gyvos" gvazdikės, kad šiteip dūslė būtų supuvusi?... gal aš nežinau kur ieškoti, bet googles vaizdų paieškoj nelabai randų foto, kad šitaip atrodytų. Juoduliai nuo išmetamų dujų yr, bet pati duslė konkrečiai kamufliažo spalvą atitinka, nu dabar tai ryžas spuogas- visai ne į tema. Šita duslė, Šerno krazui kaip tik būtų. Trosai gi labai tikroviškai atrodo, jų fiksatoriai irgi rodo, kad buvo naudojamas, nekabėjo, kaip šlipsas spintoje, čia labai viskas normoje. Tokia mano nuomonė...

Į viršų  

Vartotojo avataras

Berkut rašė:
gede rašė:
Brač, Berkut, įmesk foto "gyvos" gvazdikės, kad šiteip dūslė būtų supuvusi?...

Specialiai tau parodau :lol: Aš nieko iš lempos nedarau, kaip kurie :D Matyt tu žiūrėjai tas mašinas kurios yra muziejuose ar paminklai, ten ir nebus surūdijusi duslė, naudojama technika atrodo kitaip.
Paveikslėlis Paveikslėlis Paveikslėlis Paveikslėlis Paveikslėlis

Į viršų  

StandartinėParašytas: 01 Geg 2014 22:10

Vartotojo avataras

ZALIAS rašė:
Berkut, matai,ant priešpaskutinės foto - dekolė sidabruojasi :D :D :D Čia aš apie tikrų foto.
Jei rimtai - nuotraukose kur modelio dūslė - kažkas truputį ne taip. Gal tas rūdžių "užlipimas ant korpuso šone? Gal tas rūdis pajuodinti(švelniai išplaukusiais plėmais), lg rūdys susimaišę su suodžiais? Foto yra foto, iškraipo foto,dažnai matom tai ko akis nerodo...O dėl suodžių pagalvok :wink:

Į viršų  

StandartinėParašytas: 01 Geg 2014 22:10

Vartotojo avataras

Berkut rašė:
ZALIAS rašė:
Berkut, matai,ant priešpaskutinės foto - dekolė sidabruojasi :D :D :D Čia aš apie tikrų foto.
Jei rimtai - nuotraukose kur modelio dūslė - kažkas truputį ne taip. Gal tas rūdžių "užlipimas ant korpuso šone? Gal tas rūdis pajuodinti(švelniai išplaukusiais plėmais), lg rūdys susimaišę su suodžiais? Foto yra foto, iškraipo foto,dažnai matom tai ko akis nerodo...O dėl suodžių pagalvok :wink:

Dar ten tas vietas koreguosiu žinoma, nebus ten tų dėmių.
Va dar video,
http://www.youtube.com/watch?v=4M5p0Osl ... re=related
http://www.youtube.com/watch?v=CgH6W0w3hLM&NR=1
atidžiai žiūrint ir darant stop kadrus matosi, kad duslė parūdijusi normaliai.

Į viršų  

Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 1 svečias

Rodyti paskutinius pranešimus:  Rūšiuoti pagal  
Pereiti į:  

Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume
Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite prikabinti failų šiame forume