Pagrindinis diskusijų puslapis » PLASTIKINIAI MODELIAI » Dioramos, vinjetės, figūros.

Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą
Autorius Žinutė
 Pranešimo tema: Re: Mujahideen, ICM, 1/35
StandartinėParašytas: 04 Geg 2014 20:32

Vartotojo avataras
Vyr. diskusijų administratorius

Berkut rašė:
antanas rašė:
Ponas Svajuz:

Didesnio bukumo, už neapykantą kažkokiai tautai aplamai, vargu ar surasi.Ir nesvarbu kokia tauta tai bebūtų....
Ir dar.Pasakysiu tiesiai šviesiai - arba Jūs gerbiamasis užsiimkit modeliavimu, arba su savo fobijom ir neapykantom drožkit šunim šėko pjaut.Asmeniškai man jau darosi šlykštu šitas kvailystes skaityti, tai viena. Antra- jei žmogus moka daugiau, nei tik savo kalbą, nesvarbu kokią, tai už tai jį reikia tik gerbti, o ne tyčiotis.Ir trečia - čia modeliuotojų forumas ir baigiam tas kvailystes vieną kartą :evil: .

P.S.Atsiprašau visų forumo dalyvių, kurie priversti visa tai skaityti. :

Sutinku su antanas aš bučiau tiesiai šviesiai pasiuntęs na ... ui ir tiek tokius pseudo patriotus, kurie kiša kur reikia ir nereikia savo tą patriotizmą, kuris man asocijuojasi su idiotizmų. 8)

Į viršų  

Vartotojo avataras

pjanos kapitanos rašė:
Berkut rašė:
antanas rašė:
Ponas Svajuz:

Didesnio bukumo, už neapykantą kažkokiai tautai aplamai, vargu ar surasi.Ir nesvarbu kokia tauta tai bebūtų....
Ir dar.Pasakysiu tiesiai šviesiai - arba Jūs gerbiamasis užsiimkit modeliavimu, arba su savo fobijom ir neapykantom drožkit šunim šėko pjaut.Asmeniškai man jau darosi šlykštu šitas kvailystes skaityti, tai viena. Antra- jei žmogus moka daugiau, nei tik savo kalbą, nesvarbu kokią, tai už tai jį reikia tik gerbti, o ne tyčiotis.Ir trečia - čia modeliuotojų forumas ir baigiam tas kvailystes vieną kartą :evil: .

P.S.Atsiprašau visų forumo dalyvių, kurie priversti visa tai skaityti. :

Sutinku su antanas aš bučiau tiesiai šviesiai pasiuntęs na ... ui ir tiek tokius pseudo patriotus, kurie kiša kur reikia ir nereikia savo tą patriotizmą, kuris man asocijuojasi su idiotizmų. 8)

100 balu :)

Į viršų  

Vartotojo avataras

Uran325 rašė:
Berkut Laba diena rasau jum ant leituvos kalba del to kad ne susinervinti viena zmoguka=) Mes vaziosim i Kauna si sestadieni pas eigu ka galesim susitikti ejgu idomu=) pabendrauti apie musu megstamaiusia hobby=)

Į viršų  

Vartotojo avataras

demox rašė:
Na jau gėriau laužyta lietuvių, negu taisyklinga rusų. :) O šiaip truputį ne į temą, jeigu žmogus gyvena užsienyje kelis metus ir nesistengia išmokti tos kalbos- jis negerbia ne tik aplinkinių, bet ir savęs :) Aišku nežinau kokia Uran padėtis todėl negaliu iškarto smerkti. Tačiau stenkimės bendrauti Valstybine kalba.

Į viršų  

Vartotojo avataras

mnt rašė:
labai net pagirtina kad zmones stengiasi ir raso lietuviu kalba jei jie yr ane lietuviai, nesvarbu ar su klaidom ar ne bet raso ir visi supranta tas labai dziugu :arrow: :wink: :)

Į viršų  

StandartinėParašytas: 04 Geg 2014 20:33

Vartotojo avataras

Berkut rašė:
demox Pasakysiu, taip, jai aš atvažiuočiau į kitą šalį kuriam laikui, aš irgi nesimokyčiau labai tuos kalbos, tik tai ko reiktu susikalbėti.

Uran325 Tu man gali rašyti kaip nori, suprasiu visaip. Į Kauną planuoji važiuoti šį šeštadienį? Parašyk man į privatą telefoną susiskambinsim ir susitiksim kur, "pabazarinsim" prie alaus.

Į viršų  

Vartotojo avataras

Berkut rašė:
Sveiki. Pakeičiau senas nuotraukas su Jūsų pastebėtomis mano klaidomis naujomis, sumažinau diržo plotį, dabar diržas guli ant peties o nepakibęs ore :). Daugiau nutariau nieko nekeisti, nes tiesiog atsibodo perdarinėti ir reikia pereiti prie sekančio modžahedo.

Į viršų  

Vartotojo avataras

Gnomas rašė:
Va dabar diržas super :go:

Į viršų  

Vartotojo avataras

Berkut rašė:
Gnomas rašė:
Va dabar diržas super :go:

Ačiū, namuose išbandžiau visus saldainių popieriukus su folija, kaip šiandien patarei, Ananasas neradau, bet ne viena folija man nepatiko, tai diržą padariau iš storesnio popieriaus, nuo žurnalo, visai patiko, pakankamai tvirtas.
P. S. Kaip sekėsi pas Remigijų, nupirkai kokių modelių sau, neturėjau daug laiko pabūti, teko važiuoti. Ar Uran325 įdės padarytą nuotrauką? :)

Į viršų  

Vartotojo avataras

Gnomas rašė:
Sau modeliu ne nupirkau, tik dažu biški :) o del nuotraukos reikia klaust uran234'o :)

Į viršų  

Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 7 svečių

Rodyti paskutinius pranešimus:  Rūšiuoti pagal  
Pereiti į:  

Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume
Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite prikabinti failų šiame forume