Pagrindinis diskusijų puslapis » Lietuviški Group Build'ai » 2-asis lietuviškas Group Build'as (technika Lietuvoje) » Apie Group Build'ą Nr.2

Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą
Autorius Žinutė
 Pranešimo tema: Re: GB-3
StandartinėParašytas: 28 Kov 2014 23:59

Vartotojo avataras
Vyr. diskusijų administratorius

Pranas Sungaila rašė:
Na, NATO technika yra visiškai priimtina tema ir manoji į ją "įsipaišo". Aš ir nesakiau, kad mano siūloma tema yra tai, kas nekeičiama. Tai buvo tik pasiūlymas diskusijai, kuri labai puikiai vystosi. Bet kodėl nepadarius ne tik NATO, bet ir kitų valstybių (ypač nykštukinių) technikos GB. Juk ne vienam būtų įdomu pasidaryti (ir pamatyti kitų daromus) Kataro, Ruandos, Albanijosir t. t. šiuolaikinę karinę techniką. Bet tai - tema diskusijai, o ne nuomonės primetimas. Manau, kad sekančio GB temos galutiniu tvarkymu ir organizaciniais klausimais užsiims adminai.
Tai tiek

Į viršų  

Vartotojo avataras

saulevic rašė:
na del nato tai as nepriestarauju bet butu idomu suzinoti daugiau informacijos apie tai? ypac ratine/viksrine technika nes jau ne tiek daug jos kartono pavidalu isleistos

Į viršų  

Vartotojo avataras

Darius rašė:
Manau kad dėl nykštukinių valstybių bus sunku- modelius reikės perdažyti ir daryti įvairias konversijas.Deja, tai sau gali leisti ne kiekvienas modeliuotojas.

Jei būtų skirstoma į laikotarpius, būtų lengviau pasirinkti modelius- pvz pasirinkus vietnamo karą (čia tik pavyzdys) būtų galima rinkti modelius, kurie dalyvavo vietnamo kare, bet nebūtinai su USA ar vietnamo liaudies respublikos ženklais.

Į viršų  

Vartotojo avataras

warthog rašė:
pritariu Dariui del nykstukiniu valstybiu

Į viršų  

Vartotojo avataras

GhostBusta rašė:
NATO technikos tema man labai patiktų. Tačiau tikrai nesinorėtų smulkintis iki būtent tam tikrų skiriamųjų ženklų/emblemų.

Į viršų  

Vartotojo avataras

Gabrielius rašė:
Man patinka NATO tema, tik galbūt derėtų ją susiaurinti. Pvz. apsiribojant konkrečiu laikotarpiu. Tarkim "NATO XXI amžiuje". Aišku, reikėtų atsirinkti kokią būtent techniką kokios šalys naudojo 2001-aisiais ir vėliau. Tarkim, lietuviška technika tiktų tik ta, kuri buvo naudojama 2004-aisiais ir vėliau. Su plastiku gana paprasta - šiuolaikines technikos modelių prigaminta nors vežimu vežk. Dekalių taip pat išleista pakankamai, kad neatsitiktų, jog visi modeliuoja vieną ir tą patį subjektą. O su kartonu... Irgi ne taip jau blogai. Netgi ratinės/vikšrinės technikos pasirinkimas nėra skurdus - Abrams, Bradley, Challenger, Warrior, Scorpion, Centauro, Leopard/Gepard, daugelio naujųjų narių naudojama rusiška technika et cetera et cetera (pakanka užmesti akį kad ir į www.papermodelstore.com asortimentą). Bet jei užsinorės nepriklausomybės nuo leidėjų įgeidžių (tarkim norvegiško F-16), teks pasidarbuoti skaneriu ir kompiuteriu.

Į viršų  

StandartinėParašytas: 29 Kov 2014 00:00

Vartotojo avataras

warthog rašė:
nato tema reiktu susiaurinti, kad nesigautu "darom, kas ka turim". man tinka "NATO XXI amžiuje"

Į viršų  

Vartotojo avataras

Dovaldas rašė:
Man, kaip jau buvau minejes, NATO labai priimtina tema, nes gal plati, tik vat kas zino pasakykit, kurie modeliai is Zano e-parduotuves priklauso kategorijai "NATO XXIa."?As aisku orientuojuosi i ratine technika.
Man atrodo, kad tarkim butu galima grieztai riboti laikotarpi, bet tarkim daryti tam tikras isimtis modeliams is Zano e-parduotuves. Visgi butu gerai, kad tokiais GB bent siek tiek paremtumem Zana, o tuo paciu ir si puslapi. Bet cia tik siulymas :D

Į viršų  

Vartotojo avataras

Dovaldas rašė:
cia as tik siaip biski isklystat is temos. Norejau pailseti nuo mokslu, tai paskaiciuavau GB ir GB2 pradetu daryti ir uzbaigtu modeliu santyki. Tai va, pirmame GB uzsiregistruoti net 12 modeliu, o baigti tik 5 (jei teisingai suziurejau, nes niekas prie pavadinimo neprirase "baigta") kas gaunasi 42%. Na va o GB2 uzregistruoti 11, o baigti net 7 modeliai, kas sudaro apie 64%. Taigi GB3, reik tiketis, bus dar produktyvesnis :D

Į viršų  

Vartotojo avataras

GhostBusta rašė:
Jo, tikėkimės. Aš irgi ketinu prie GB3 prisijungti :wink:

Į viršų  

Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 1 svečias

Rodyti paskutinius pranešimus:  Rūšiuoti pagal