Pagrindinis diskusijų puslapis » KARTONAS » Kartoninė karinė ratinė ir vikšrinė technika

Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą
Autorius Žinutė
StandartinėParašytas: 19 Vas 2014 19:38

Vartotojo avataras
Vyr. diskusijų administratorius

Miezis rašė:
Galima ir pačiam braižytis ir daryti, bet tai būtu ilgas ir varginantis darbas. O šiaip modelis tikrai švariai ir gerai surinktas atrodo, sėkmės toliau renkant! ;)

Į viršų  

Vartotojo avataras

Alvidas rašė:
Aš apie kažka tokio galvojau :) patiktu pačiam darytis trakus,nes jau Panterai teko daryti, žinoma darydamas juos keikčiaus kaip sapožnikas kam aš tai pradėjau :lol: kaip su kniedytėm:) kiek aš kartų pasiunčiau jas i šuns dienas kad jas išvis pradėjau :) bet dabar juk nebepaliksi pusiau su kniedytėm pusiau be. Aksesuarų žinoma lengviausia nusipirkti ir jie duoda žymiai geresnį vaizdą bet jie ne man :) aš kaip paprastas modeliuotojas nesitaikau i profus tai kad ir negražiau bet savom rankom daryti mieliau bet čia kiekvienam savo kaip kam labiau patinka. Pačiam braižytis žinoma gera mintis bet aš nepasitikiu savo jėgom ar sugebėčiau tai tegu šis tankas liks su juostiniais vikšrais, bus sutaupyta ir laiko ir plaukų daugiau liks ant galvos :lol:

Į viršų  

Vartotojo avataras

gede rašė:
Kaip sakoma "chozein-barin" :wink:

Į viršų  

StandartinėParašytas: 19 Vas 2014 19:39

Vartotojo avataras

Alvidas rašė:
Na štai per ilgąsias išeigines pavyko pabaigti bokštelį. Pirmiausia suklijavęs karkasą užpildžiau jį tuo mėlynu daiktu nežinau jo pavadinimo bet jis kietas, smulkus panašus į putplastį, pats lengvas ir lengvai šveičiasi tai lengva formuoti :). Pas mus darbe buvo užvežę jo plokštėm nemažom, naudojo į duris vidų užpildyti tai kas liko susirinkau :). Šiaip viskas užsidengė be didesniu problemų viskas tiko o kur netiko šiektiek buvo pripjauta :). Pabūklo vamzdį patobulinau kad jo neklijavau iškarto o į vidų įdėjau suvyniota cilindriuką ilgesnį ir kitam gale irgi padariau skylutę kad jie tvirčiau susijungtų. Tai toliau laukia trūkstamų kniedyčių klijavimas rankenytės, pastatyti ant ratų, nulūžusių dalių suklijavimas na ir vikšrai vikšrai :) taip kad aš ilgam... :) Greičiausia sekančios nuotraukos bus jau baigto modelio.
PaveikslėlisPaveikslėlisPaveikslėlisPaveikslėlisPaveikslėlis
PaveikslėlisPaveikslėlisPaveikslėlisPaveikslėlisPaveikslėlis
PaveikslėlisPaveikslėlisPaveikslėlis

Į viršų  

Vartotojo avataras

Dainavietis rašė:
Jei teisingai suprantu, tai važiuoklė bus judanti? Ta prasme ratai galės judėti aukštyn-žemyn?

Į viršų  

Vartotojo avataras

Alvidas rašė:
Ne ne tikrai nejudės ten niekas :) čia gal tokį vaizdą sudarė spyruoklės ? viskas bus kuo standžiau suklijuota o judanti važiuoklė dar ne man :)

Į viršų  

Vartotojo avataras

gede rašė:
Man irgi pasirodė, kad važiuoklė bus veikianti, tegul tai būna, kaip koplimentas, labai tikroviškai :shock:

Į viršų  

Vartotojo avataras

Alvidas rašė:
Na ačiu už komplimentus :) Gražvius kai rašė kad ji problematiškai laikosi tai net minčių nekilo ja veikiančią daryti, reikėjo ankščiau parašyti gal bučiau ir sugalvojęs :lol: dabar gal jau tiekto lai lieka taip, svarbu kad ant ratų tvirtai stovėtų. Spyruoklės autoriaus buvo duotos paprasčiausi cilindriukai nupiešti tai man pasirodė jau perdaug netikroviškai tai sugalvojau iš vielos pats pasidaryti. Ten fotkėj su vikšrais šiek tiek matosi lenko daryta iš žurnalo spyruoklės.

Į viršų  

Vartotojo avataras

Andrius rašė:
Kažkada seniai seniai šiame forume Bestia ir dar keli modeliuotojai diskutavo apie veikiančią tanko važiuoklę ir priėjo išvadą, kad tokia konstrukcija modeliui būtų per trapi. Nors ateity gal kam nors ir išeis padaryt judančią. O to mėlyno putplasčio ir pas mane kažkada buvo. Kažkada turėjau nusipirkęs lėktuvėlį su iš tokio putplasčio padarytais sparnais. Bet dabar kiek teko žiūrėti tokio nebelabai yra. O kokiems lėktuvo ratams padaryt jis tiktų?

Į viršų  

Vartotojo avataras

Alvidas rašė:
Sveiki, po ilgos pertraukos rodau kad tanko dar nepamiršau :) nors laiko žiauriai trūksta modeliavimui, darbai dar remontą sugalvojau darytis tai modeliavimui išvis laiko beveik nelieka, bet stengiuosi laisvesnę minutę radęs prisėsti. Tai per tą laiką tik paruošti vikšrai surinkinėjimui. Vikšrų juostas sugalvojau nors šiek tiek priartinti prie realybės ir bent jau skylutes išmušti, tam panaudojau nelabai mano naudojamą atsuktuvų komplektėlį, nusmailinau juos gerai ir turiu kirstukus o svarbiausia kad jie pločiais kaip tik tiko vikšrams :) . Toliau pastorinimai ir dantukai, juos jau teko peiliuku pjaustyti ir toliau dažymas, dažymas. taigi dabar malonesnis darbas laukia viska suklijuoti o tada jau bus galima ir prie tanko primatuoti.

Į viršų  

Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių

Rodyti paskutinius pranešimus:  Rūšiuoti pagal  
Pereiti į:  

Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume
Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume