Pagrindinis diskusijų puslapis » KARTONAS » Kartoninė karinė ratinė ir vikšrinė technika

Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą
Autorius Žinutė
StandartinėParašytas: 13 Geg 2014 21:04

Vartotojo avataras
Vyr. diskusijų administratorius

Reynevan rašė:
Labas. Sveikinu pabaigus modelį - gavosi puikus modelis ir tikiuosi jį pamatyti gyvai Vilniaus konkurse, jeigu bus įmanoma. Vienintelis dalykas kas man asmeniškai krito į akį - tai purvas. Purvas man pasirodė pernelyg vienodas visur, be jokių atspalvių. Galima būtų jį šiek tiek pagyvinti kitais rudos, geltonos, pilkos spalvos tonais.

Į viršų  

Vartotojo avataras

Barzdukas rašė:
Man viskas patiko, tikrai gražiai padirbėjai, tik klausimas, kodėl padanga zapaskė nešvaraus protektoriaus taip pat kaip ir naudojamos... gal biški tas purvas turėtų būt padžiūvęs tai šviesesnis ir gal šiek tiek mažiau.

Į viršų  

Vartotojo avataras

Sarpik rašė:
Modelis tikrai įspūdingas, atrodo kaip tikras. Iškarto matosi kad pas meistrą rankos nekreivos. SVEIKINU kad pavyko padaryti tokio lygio modelį

Į viršų  

Vartotojo avataras

Artūras rašė:
modelis tikrai šaunus, padirbėta "stipriai" :) . Va tik klausimas, man kažkaip užkliuvo priekiniai žibintai: nuotraukose susidaro vaizdas, kad jie "įkypi" - šiaip turėtų būtį horizontalūs, o čia - pakrypę?

Į viršų  

Vartotojo avataras

haris rašė:
Na, laaaaaaaaabai gražu, tačiau į akis kiek krito vienas dalykėlis – išorėj purvo – labai daug, o kabinoj – iščiustyta. O šiaip – sveikinu pabaigus dar vieną nuostabų modelį. :D

Į viršų  

Vartotojo avataras

Dainavietis rašė:
Na jo, lempos įkypokos. Ir ko gero, tai ne optinė apgaulė. Na dėl purvo išorėj ir viduj, tai kodėl gi turi būt purvinas vidus, jei purvina išorė? Čia aš pagal save - pas mane mašinos viduj švaru, o va lauke... :).
Kaip ten bebūtų, gražu ir realistiška :). :P

Į viršų  

StandartinėParašytas: 13 Geg 2014 21:05

Vartotojo avataras

Lapinas rašė:
O man modelis labai patinka :) Matosi, kad dauk dūšios į modelį sudėjai ;) Tikiuosi jį pamatyti Vilniaus Stendinių modelių konkurse :roll:

Į viršų  

Vartotojo avataras

Sernas rašė:
Na sparnai yra idealiai tiesus, o lempos uzklijuotos kaip jom priklauso, nes jei lempos butu stoveje tiesiai sparnai nebutu sueje lygiai su laipteliais kabinos, ir instrukcijoj butent taip aprasyta. Dekui uz komentarus, o del sendinimo, tai daugiau manau as jo nebedarysiu, nes cia pirmas modelis kuri sendinau, ant sendinimu esu zalias, tai gal nera labai graziai padaryta.

Į viršų  

Vartotojo avataras

Berkut rašė:
Labai nenorėčiau, kad autorius supyktų, bet išsakysiu savo nuomonę.
Nuotraukos kaip ir visada tragiškos, nejaugi negalima normaliau nufotografuoti, reikia tik paprastos dienos šviesos lempos. O dabar vienur blykstė viską apšviečia taip, kad nieko nematyti, kitose tamsu, rakursai nevykę, kontrasto nėra, nuotraukų dydis apgailėtinas, susidaro įspūdis, kad autorius norėjo paslėpti broką, bet nepademonstruoti modelį.
Deja negaliu prisijungti prie čia pareikštų garsių sveikinimų ir pagyrų. Dėl modelio surinkimo ką nors konkretaus pasakyti negalima, sendinimas, purvinimas visiškai nevykęs, į tikrą modelį panašus tik prigėrus kokį puslitrį ir žiūrint per akinius.
Tikrai vertas dėmesio ir pagyrimo darbas jau mano buvo čia dėtas, štai kur galima pasigrožėti.
http://www.dishmodels.ru/gshow.htm?p=2247
Tikiuosi autorius neužmigs ant laurų, o bandys tobulėti, visų pirma modelio pristatyme ir nuotraukų kokybėje. 8)

Į viršų  

Vartotojo avataras

Dainavietis rašė:
Na nežinau nežinau - man atrodo, kad su sendinimu ir rūdimis viskas tvarkoj - koks tokio sunkvežimio stereotipas galvoje, taip tamsta įgyvendinai - tarytum iš manų minčių :). Jei būčiau komisijos narys, duočiau dešimt balų :), nes nostalgijos sukėlė daug - savaitgalį net kelis rusiškus filmus žiūrėjau vien todėl, kad ten senų rusiškų mašinų buvo :). Sėkmės kituose darbuose :).

Į viršų  

Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių

Rodyti paskutinius pranešimus:  Rūšiuoti pagal  
Pereiti į:  

Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume
Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite prikabinti failų šiame forume