Pagrindinis diskusijų puslapis » PLASTIKINIAI MODELIAI » Plastikinė aviacija

Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą
Autorius Žinutė
StandartinėParašytas: 28 Vas 2014 22:29

Vartotojo avataras
Vyr. diskusijų administratorius

Saraz rašė:
Dar vienas eksperimentas XP-56 Black bullet. Modelis MPM. Paprastas, greitai besirenkantis modelis. Šiek tiek problematiškas geometrijos atžvilgiu, nes labai sudėtinga sparną tinkamai įklijuota, taip pat važiuoklė silpnoka. Dekolės gan trapios, bet uždėjus praktiškai plotelių nesimato.
Paveikslėlis
Paveikslėlis

Į viršų  

StandartinėParašytas: 28 Vas 2014 22:30

Vartotojo avataras

ZALIAS rašė:
randa žmonės tokių modelių....o jei dar pagalvot, jog buvo tokių kur tikrus darė... :roll: :wink: :) . Pagal foto internete, IMHO, kojeles galėjai labiau "pradirbti",Šarai, ir įsiurbimo angas kažkiek tamsiau nuplaut - vien dėl išskyrimo. Vėl gi - IMHO.
Pagarbiai - Darius L.
Paveikslėlis

Į viršų  

Vartotojo avataras

Saraz rašė:
ZALIAS rašė:
randa žmonės tokių modelių....o jei dar pagalvot, jog buvo tokių kur tikrus darė... :roll: :wink: :) . Pagal foto internete, IMHO, kojeles galėjai labiau "pradirbti",Šarai, ir įsiurbimo angas kažkiek tamsiau nuplaut - vien dėl išskyrimo. Vėl gi - IMHO.
Pagarbiai - Darius L.

Pradėkime nuo to kad jūsų įdėtoje nuotraukoje Black Bullet 2. Toliau pastebėjau kad jūsų nuotraukoje yra pjaustytas stikliukas, raižyti padangos protektoriai, perdarytas oro paėmimas bei kitos smulkmenos, kurios rodo, kad dariusiam lėktuvą jis mažų, mažiausiai labai patinka. Kadangi man šis modeliukas buvo tik vienas iš "X" serijos greitukų neturėjau noro dadarinėti, perdarinėti ar kitaip užtrukti prie šio mažylio. Sutinku gražus nuotraukoje, bet apie tokius dadarimus gal galvosiu kai sumastysiu kodėl jis man turėtu patikti.
Tėtis dar prašė pasakyti, kad Jūsų nuotraukoje modelis dar ir "Žalias" :twisted:

Į viršų  

Vartotojo avataras

ZALIAS rašė:
Saraz rašė:

Tėtis dar prašė pasakyti, kad Jūsų nuotraukoje modelis dar ir "Žalias" :twisted:

:mrgreen: Žalias :D ...ech, tėti, jis labiau olive drab :wink: bet tiek to, gal tavo monitorius blogai sukalibruotas, gal šviesoforą stebi pagal aukštus...
:-# ;:-(
sekantis klausimas- dėl foto - Kulka 1 , kulka 2...labai aš ten tose kulkose susigaudau...radau tokį panašų ir įdėjau :wink: . O buvo tikrasspalvotas ar sidabrinis? experimentus juk dažė sidabriškai ir oranžine, ar klystu? Zanzibaro džiunglės man amerikonų dažymai, bet čia jau principo klausimas.

Į viršų  

Vartotojo avataras

Saraz rašė:
ZALIAS rašė:
Saraz rašė:

:mrgreen: Žalias :D ...ech, tėti, jis labiau olive drab :wink: bet tiek to, gal tavo monitorius blogai sukalibruotas, gal šviesoforą stebi pagal aukštus...
:-# ;:-(
sekantis klausimas- dėl foto - Kulka 1 , kulka 2...labai aš ten tose kulkose susigaudau...radau tokį panašų ir įdėjau :wink: . O buvo tikrasspalvotas ar sidabrinis? experimentus juk dažė sidabriškai ir oranžine, ar klystu? Zanzibaro džiunglės man amerikonų dažymai, bet čia jau principo klausimas.

Pirmas Black Bullet skrido tik karta ir ta nesėkmingai. Nukrito ir vos piloto nepribaigė. Jis buvo sidabrinis. Blask Bullet 2 buvo žaliu viršum ir pilka apačia kaip jūsų nuotraukoje. Pagrindinis tarp jų skirtumas neskaitant dažymo yra tas, kad pirmasis viršuje neturėjo stabilizatoriaus, o antrajam jau buvo.

Į viršų  

Vartotojo avataras

ZALIAS rašė:
eeeeaaaaa... :oops: stabilizatorius...čia jau ne spalvų problemos, akių suvedimas...mane pavedė P-) galit juoktis...einu aš miegot.
Ačiū , Šarai (ir Žymantai) už pamokas apie eksperimentinius JAV lėktuvus.
Labanaktis
;:-(

Į viršų  

Vartotojo avataras

auktis rašė:
#-o Šarai, Šarai... kilis ta dalis vadinas, kilis, o ne stabilizatorius... [-X :wink:

Į viršų  

StandartinėParašytas: 28 Vas 2014 22:31

Vartotojo avataras

Saraz rašė:
auktis rašė:
#-o Šarai, Šarai... kilis ta dalis vadinas, kilis, o ne stabilizatorius... [-X :wink:

Skubėjau rašyt ir susimaišiau. Atsiprašau kylis. :oops: :oops: :oops:

Į viršų  

Vartotojo avataras

Saraz rašė:
Pasibaigė eksperimentiniai lėktuvai, grįžtam prie paprastų amerikonų.
Šįkart praeita savaitę baigtas F-22A Revell. Modelis naujas ir gražiai išdirbtas, bet kaip ir visi turi savo minusų. Pirmiausia nepatiko oro paėmimo surinkimas. Vidus sudėtas iš keturių detalių ir tai labai sudėtinga užšpakliuoti ir sušveisti nes klijuojant gavosi nemaža duobė. Kita nelabai gera vieta bombų liukas. Visa skydelių vidinės dalies imitacija išorėje yra duobės. Kai jas užšpakliavau šlifuojant išsilenkė skydeliai, bet čia jau mano klaida. Paskutinis keistas dalykas buvo tai jog visos grotelės buvo dekolės, o kažkodėl trijų grotelių imitacija buvo ne juoda dekolė o geltona. Šia problemą padeda išspręsti eduardo ečai, kuruose buvo grotelės. Taip pat juose buvo interjeras, šiek tiek santechnikos nišose ir variklių šonai.
Nors man modelis ir nesisekė bet tikrai gražus lėktuvas gaunasi. Štai nuotraukos:
Paveikslėlis
Paveikslėlis
Paveikslėlis

Į viršų  

Vartotojo avataras

ZALIAS rašė:
viskas liuks, tik pastebėjau blizgančias dekoles. Prešeidingą ar ką panašaus darei? Nuplovimą?
pagarbiai -Darius L.

Į viršų  

Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 4 svečių

Rodyti paskutinius pranešimus:  Rūšiuoti pagal  
Pereiti į:  

Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume
Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite prikabinti failų šiame forume