Pagrindinis diskusijų puslapis » Lietuviški Group Build'ai » 2-asis lietuviškas Group Build'as (technika Lietuvoje) » Apie Group Build'ą Nr.2

Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą
Autorius Žinutė
 Pranešimo tema: Re: GB-2 Meet'as
StandartinėParašytas: 28 Kov 2014 22:31

Vartotojo avataras
Vyr. diskusijų administratorius

demox rašė:
hm o ten vaiku bus? :D

Į viršų  

Vartotojo avataras

Dovaldas rašė:
demox rašė:
hm o ten vaiku bus? :D

vaikas ar ne vaikas, svarbu, kad modeliuotojas, tik jei pradedantysis, noresi gauti patarimu, o jei pazenges, tai kitiems dalinsi. Kazkaip jau ne karta isitikinau, kad vaikai (as taip suprantu, kad cia apie nepilnamecius kalba, nes is esmes visi mes kazkam vaikai) sugeba sukonstruoti ujujuj kokius modelius...

Į viršų  

Vartotojo avataras

Flugzeug rašė:
Nematau problemų susitarimui, kad nepilnamečiai nevartos alkoholio ir nerūkys susitikimo metu. :)

Į viršų  

StandartinėParašytas: 28 Kov 2014 22:32

Vartotojo avataras

Gabrielius rašė:
Aš siųlau preliminarią susitikimo vietą pasirinkti kur nors netoli centro - kad ir su parkavimu nebūtų problemų, ir nereikėtų po kokius Šančius trankytis. Manau, kad kauniečiai galėtų pasiūlyti kokią jaukią viešojo maitinimo įstaigą, kur būtų galima palaukti - visi vienu metu tikrai nesusirinks, o sinoptikai sako, kad vasara iki sausio 6-osios dar neateis.

Į viršų  

Vartotojo avataras

demox rašė:
as tiesiog sakau kad isirausiu vienas 15-metis ir nerasiu bndros kalbos su suaugusiais. jus jug tarpusavyje kalbesites.

Į viršų  

Vartotojo avataras

Corsaire rašė:
Demox, tu tik nepergyvenk, bendros kalbos tikrai atsiras :P

Na o as principe neisivaizduoju kokia gi cia maitinimo istaiga pasiulyt. Vis suku galva. Gal Delano "Hyper Maximoje" Savanoriu pr. (kaip zinia, si gatve ytin patogi atvykeliams), ar kokia picerija centre ar dar kas. Pasiulykite kas nors, nes neturiu zalio supratimo kur visus nuvest.

Del masinos statymo centre nezinau. Visur reikia moketi uz parkavima. Nors jei neklystu... sestadieniais-sekmadieniais nekainuoja parkavimas. Tik ar visame Kaune? Kas is musiskiu zinote apie si reikala?

O susitikima siulyciau padaryti apie pietus, kad toli gyvenantiems nereiktu keltis 5val ryto i kelione. Gal pradzia darom kokia 11-12val.?

Na o po to, pavalge sugalvotume ka veikti. Ar i LAM ar Poligona ar dar kur. Zinoma, jeigu mes pavalgysim, tai tespesim tik i viena vieta is tu dvieju, nes sestadieni nieks ilgai nedirba. Nebent susitart, kad Remigijus ilgiau padirbetu :oops:

Ir Dovaldai, kodel tu man per sms sakei kad neatvaziuosi? Juk tau egzas buvo (bus) tarp Kaledu ir Naujuju, t.y. dabar. Ar sausio 6d. niekaip?

Į viršų  

Vartotojo avataras

Ramzes rašė:
demox rašė:
as tiesiog sakau kad isirausiu vienas 15-metis ir nerasiu bndros kalbos su suaugusiais. jus jug tarpusavyje kalbesites.

Man 16, nedaug vyresnis už tave esu. Bet dar neįsitikinęs, ar važiuosiu. :wink:

Į viršų  

Vartotojo avataras

Ultramix rašė:
Cituoti:
demox rašo:

Man 16, nedaug vyresnis už tave esu. Bet dar neįsitikinęs, ar važiuosiu.

Tai aš tegaliu pasakyti jos esu jaunesnis už jus abu :lol: , bet dėl to perdaug nesuku sau galvos, manau tikrai nepamaišysiu ir šiltai pabendrausim. Dėl vietos tai net nežinau. Kaip minėjo Corsaire tikrai galima susitikti Hyper Maximos (beje jai neklystu ten jau Delano) restorane..O daugiau kur nors dabar nesumastau.. :roll:

Į viršų  

Vartotojo avataras

saulevic rašė:
na pagrindines automobiliu susitikimo vietos kaune tai prie pilies ir jonavos gatves aikstele, pastaroji labai patogi atvaziuojantiems is kitu miestu. o i centra lysti nerekomenduoju, su parkavimu problemos butu nesvarbu ar mokama ar ne, beto didele tikimybe pasiklysti.
dar yra aikstele prie IKI (netoli poligono) . Beto IKI antrame aukste yra kazkokia picerija. ( negaliu jos rekomenduoti nes buvau senai ir tik karta )
dar galima susutikti delano, po malunu ten galimybe susistumti stalus ir pasidaryti viena dideli ( taip daroma kiekviena 4adieni )

Į viršų  

Vartotojo avataras

Ultramix rašė:
Man irgi teko lankytis toje picerijoje IKI. Na pica buvo skani. :) Ir vietos ten nemažai. Bet Delano man labiau patiko.. :wink:

Į viršų  

Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių

Rodyti paskutinius pranešimus:  Rūšiuoti pagal  
Pereiti į:  

Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume
Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite prikabinti failų šiame forume