Pagrindinis diskusijų puslapis » KARTONAS » Kartoninė aviacija

Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą
Autorius Žinutė
StandartinėParašytas: 12 Vas 2014 19:56

Vartotojo avataras
Vyr. diskusijų administratorius

masius rašė:
Lietuvis rašė:
Alvidas rašė:
Ir dar gal kas jau susidūrėte su imagsheko tokiu pranešimu :You have 475 photos stored. Once you hit 500, you'll need to upgrade to a Premium account or you'll only be able to keep 500 of your recent photos. Older photos will expire on the 1st of November. Suprantu kad reikia arba nuotraukas mažinti arba mokėti bet taip nesinori to daryti.

Alternatyva: imgur.com.

dar photobuckeket pabandyk

Į viršų  

Vartotojo avataras

Alvidas rašė:
Ačiū už rekomendacijas dėl nuotraukų, reikės pažiūrėti ir pasirinkti kažkurią viena :). Dėl plastiko, kanceliarinių parduotuvėj pirkau A4 formato skaidrų plastiką, kainavo kažkas apie 50cnt. Kam jis naudojamas tai nežinau gal įrišimams kokiems. Pagal mano dėžutę išeitų 2 vienetai ir dar truputis liktų :). Tai vat kada prie progos išbandysiu, jei pavyks bus galima atidaryti kabinų gaubtų fabrikėlį :lol: .

Į viršų  

Vartotojo avataras

Filtras rašė:
Plastikas po 50 ct kanceliarinėse - projektoriams. Bet va man su juo ir nesigavo (o gal ne su juo, kiek su tuo, kad dėžutė liejimo buvo kartoninė). Žaislų skaidrus pakuotės plastikas - gera mintis ;)

Į viršų  

StandartinėParašytas: 12 Vas 2014 19:57

Vartotojo avataras

lonepsycho rašė:
su plastiku projektoriams yra vienas bet labai svarbus niuansas, yra skirti lazeriniams ir rašaliniams printeriams. jei plėvė skirta lazeriniui, tai ji lydysis aukštesnėse temperatūrose. todėl prieš perkant reiktų pasidomėti kuriam variantui skirtas konkretus gaminys.

Į viršų  

Vartotojo avataras

arunas1 rašė:
Alvidas rašė:
O rodyti reikia nes tik vienas Arūnas modelius kepa tai reikia jam kompaniją palaikyti :)..

Tai, kad tas mano kepimas Alvidai būna dažniai pridegęs.

Į viršų  

Vartotojo avataras

Alvidas rašė:
Nu ka pakūrė žmona orkaitę tai aš ir pasinaudojau proga kad karšta ir pabandžiau tą 50 centinę plėvelę. Viskas čiki kaip sakoma :) gražiai apsispaudė, gal šiek tiek mažesnis prispaudimas aplink formą gavosi bet kas pagal formą - viskas atkartota. Taip kad tinkama ir ta plėvelė :).

Paveikslėlis Paveikslėlis

Į viršų  

Vartotojo avataras

Filtras rašė:
Ok, Alvidai, gal tada būtų galima labai labai detaliai nupasakoti visą procesą (jei žinoma yra noro ir jėgų), gal aš kažkuriam momente ką nors ne taip darau. Man pagrindinė bėda būna, kad plastikas "mėgsta" susiraukšlėti (gal siurblio galia per didelė?) kabinos galuose ir kai išjungiu siurblį, būna, kad plastikas vėsdamas pradeda atsistatyti - grįžti į pradinę formą. Iš anksto būčiau dėkingas ;)

Į viršų  

Vartotojo avataras

Alvidas rašė:
Yra ir noro ir jėgų dar liko :). Taigi pradėsiu kuo smulkiau :). Na dėl dėžutės manau nereikia daug rašyti. Toliau rėmelis pas mane dvi faneros 12mm storio. Formos paaukštinimas 15mm. Dedu forma su paaukštinimu ant dėžutės. uždedu pirmą rėmelį, tada dedu plastiką ir su antru rėmeliu jį prispaudžiu prie pirmojo kad būtu šiektiek įsitempęs. Taip plastiką prispaudęs laikydamas prisuku. Plastikas tarp rėmelių prisuktas gaunasi išgaubtas į viršų. Dėžutę pasistatau netoli orkaitės į kurią įdedu rėmelį su plastiku. Temperatūra orkaitėje kažkur apie 180-200. Orkaitėje plastikas nuo karščio išsitampo ir sudumba žemyn. Tai nutinka jau po minutės gal greičiau bet dėl visa pikto palaikiau rėmelį 2 min. Kai jau ruošiuosi traukti rėmelį, įjungiu siurblį, pas mane bent jau rašo kad 1500w jis. Nustatytas jis ant maksimumo ir maišelis neiišimtas, žodžiu darbinis variantas :). Darau orkaitę, paimu rėmelį ir dedu ant dėžutės kurią jau siurbia siurblys. Nei sekundės gal neužtrunka kai užtraukia plastiką ir išjungiu siurblį nes vargšas užkaukia labai kai oro negauna :). Nu kaip ir viskas, atauštant niekas nesikeičia viskas išlieka. Aš kažkaip manau kad problema gali buti kad prisuki tiesų plastiką ir jis kaisdamas traukiasi ir nebeturi vietos tempimams.

Į viršų  

StandartinėParašytas: 12 Vas 2014 19:58

Vartotojo avataras

Donatas rašė:
Puiku, Alvydai.

Į viršų  

StandartinėParašytas: 12 Vas 2014 19:58

Vartotojo avataras

Filtras rašė:
Labai dėkui, Alvidai, bandysim, kai reiks taip viską ir padaryti ;) Aš kiek kitaip darydavau, nors metodas lygiai toks pat...

Į viršų  

Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 2 svečių

Rodyti paskutinius pranešimus:  Rūšiuoti pagal  
Pereiti į:  

Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume
Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite prikabinti failų šiame forume