Pagrindinis diskusijų puslapis » Lietuviški Group Build'ai » 2-asis lietuviškas Group Build'as (technika Lietuvoje) » Dalyvių modeliai Nr.2

Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą
Autorius Žinutė
StandartinėParašytas: 29 Kov 2014 17:48

Vartotojo avataras
Vyr. diskusijų administratorius

Darius rašė:
Sveikas, Dovaldai,
Tikiuosi, kai galutinai klijuosi viksrus juos apsuksi ?
Nes dabar ne i ta puse jie zhiuri. :)

Del dazhymo, tai ash dazhiau beveik neliesdamas ju- pirma viena puse, paskui kita.

Beja, dazhot humbrol dazhais ?

Siaip, grazhus darbas, sveikinu, ash tiek kantrybes neturechiau .........

Į viršų  

StandartinėParašytas: 29 Kov 2014 17:48

Vartotojo avataras

Dovaldas rašė:
Hmmmm, dabar siek tiek pasimeciau, nu as ziuriu pagal prano daryta modeli, tai pagal ji tai mano tuetu buti gerai. Nu nzn....reikes paziureti kaip is tikruju turi buti, nu jei klaida padariau tai ajajaj.... As tai ranku niekaip neissimaliavoju, kadangi as dazau palaipsniui, o ne visa is karto, kaip tikriausiai darai tu. Na o dazus naudoju humbrol, kaip ir rekomenduota zurnale 27004. Dekuj uz komentarus ir pagyras :D

Į viršų  

StandartinėParašytas: 29 Kov 2014 17:59

Vartotojo avataras

Darius rašė:
Vaje..... O kur gavai humbrol 27004 ? Kaune aplekiau gal kokias 4 parduotuves- niekas nei akyse nebuvo mates sito numerio. Teko imti modelmaster.....

Del viksru pazhiurek chia:

http://www.chars-francais.net/images/archives/ft17_8mm/ft17-1_plan1.jpg

Viksru judejimo kryptimi, kai tankas vazhiuoja priekin, pirma eina lygioji segmento dalis, gale - ishkilimas. Gal dar pasiseks apkeisti ?

Į viršų  

Vartotojo avataras

Dovaldas rašė:
del dazu tai laukiau taip pat ilgai, ir pasiseke uztaikyti ta diena kai atveze juos, tai ir gavau. Bet kaip sakau, praktiskai deficitas. Dabar tikriausiai vel nebebutu. Na o del viksru tai tavo teisybe, is brazinio matosi, jog turetu buti atvirksciai. Na bet arba man atvirksciai rodosi, bet paziurekit ant zurnalo nugarines dalies Prano darytas modelis, ar kartais ne taip pat kaip mano?

Katik pabandziau paziureti, kaip reiketu pakeisti, tai tiesa pasakius kazin ar man apsimoka (siuo metu as jau esu padares daugiau negu matosi nuotraukoje). Man tektu ardyti dali viksru, kadangi as juos suklijuoju tarpusavy. Manau, kad paliksiu taip kaip yra, su dar vienu trukumu :D

Beje idomu, kaip kiti dare, kurie taip pat konstruoja standartiskai is zurnalo?

Į viršų  

Vartotojo avataras

Darius rašė:
Ish ties idomu, kaip kiti daro, jei dar nespejo priklijuoti, reiketu perspeti kazkaip, tikiuosi perskaitys shita posta ir kiti, beklijuojantys.

Siaip 3D variante, kur ant virselio, kiek pazhiurejau, irgi atvirkschiai sudeta, ir rusishkuose pieshiniuose, kur Pranas dave savo temoje, taip pat.

Tankas su tokiais viksrais uzsiraustu purve, arba pastoviai viksrus lauzhytu.

O del dazhu- net pavydzhiu, kaip tau sekasi :)

Į viršų  

Vartotojo avataras

Pranas Sungaila rašė:
Taip, "Dariau": ir rusiškuose, ir "MM" , ir "Modelarz" brėžiniuose, pagal kuriuos ir darytas šis projektas, trakai yra nubraižyti taip, kaip pas mane. Bet aš jau ne kartą minėjau, kad viskas būtų buvę kitaip, jei būčiau turėjęs tuos brėžinius, kuriuos Tamsta pateikėte ir bent 10 proc. tų nuotraukų, kurios yra "R-17FT" pristatumo temoje. Ten , beje, "Giltinės" nuotrauka pilnai pateisina "Dariaus" pastabas. Prisiimu ir šią "nuodėmę". Tai tiek

Į viršų  

Vartotojo avataras

Ultramix rašė:
Na stai..As taip pat uzklijavau viksrus kaip ir Dovaldas.. :) Kadangi zurnalo breziniuose ir Prano darytoje nuotraukoje taip buvo nurodyta..Na jau as tai tikrai ju nelupsiu o padarysiu taip pat ir antra puse.. :)
Kagi manau bus gerai kaip yra.. :wink:

Į viršų  

StandartinėParašytas: 29 Kov 2014 18:00

Vartotojo avataras

Dovaldas rašė:
viksru gamyba tesiasi toliau. Na nebedaug beliko ir baigsiu viena puse, bet nefotografuoju dar, nes kazin ar idomu bus. Man iskilo vienas klausimas, del 88 nr. detaliu, kaip jas reikia padaryti. Kadangi instrukcijoja apie ja nieko nera parasyta, o is 12 piesinio (priekyje) matosi, jog sioje detaleje turetu lyg ir kazkokia vielute klijuotis, bet kadangi cia tik mano speliones, gal kas galetu pakomentuoti tai. Ir beje dar del irankiu dezes, ja suklijavus, virsuje lieka balta juosta, ar ja taip ir palikti ar ten kazkas uzsiklijuos, ar uzdazyti?

Tai tiek....

Į viršų  

Vartotojo avataras

Dovaldas rašė:
Blyn, as ankstesniame poste klausiau apie 88 detale, bet nepastebejau, jog jos surinkimas yra parodytas. Na cia siek tiek apsizioplinau, bet su deze man vistiek neaisku :D

Į viršų  

Vartotojo avataras

Pranas Sungaila rašė:
Tos baltos juostos ant įrankių dėžės tikrai neturi būti. Pražiopsojau :oops: :oops: :oops: Bet tai galima panaudoti ir į gerą. Iš papildomos spalvos, jei jos dar turi, atkirpk reikiamo pločio juosteles ir priklijuok ant baltų juostų. Atrodys kaip tikras dėžės dangtis, kuris tikrai turi būti platesnis už pačios dėžės viršų. Bet tiems, kas nenori terliotis su šiuo modifikavimu, rekomenduočiau palikti taip, kaip yra: bendro vaizdo ta juosta tikrai negadins. Tai tiek

Į viršų  

Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių

Rodyti paskutinius pranešimus:  Rūšiuoti pagal  
Pereiti į:  

Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume
Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite prikabinti failų šiame forume