Pagrindinis diskusijų puslapis » Lietuviški Group Build'ai » 3-asis lietuviškas Group Build'as (WW2 Vokietija) » Dalyvių modeliai Nr.3

Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą
Autorius Žinutė
StandartinėParašytas: 03 Bal 2014 20:47

Vartotojo avataras
Vyr. diskusijų administratorius

Corsaire rašė:
Sveikas Sauliau,

Labai ačiū ;)
Šlifuoju su šlifavimo disku, kurį man padovanojo Donatas. Kuo toliau, tuo labiau jį pradedu naudoti. Pats Donatas sako, kad be jo neišsivertų nė minutės.
Jo variklis iš "Ryga" skalbimo mašinos. Pranašmas prieš šmirgelį - tas, kad greitis gerokai mažesnis. Šmirgelis pradeda deginti tas putas, popierių, medį ir t.t.

Paveikslėlis

Atleiskite, čia truputį bardakas mano tamsiąjame kambarėlyje.

Tiek. Sėkmės ;)
--

Į viršų  

Vartotojo avataras

Rychka rašė:
Manau dar vienas lektuvas kuris gail patekti i paroda. Kruopsciai darai, o ir tu trukumu nelabai matos. Beje kur sunkiai prisiklijuoja, bandyk su supermomentu, tik labai atsargiai. Lipalas, jei iskart neprisiklijuoja, tai palieka didziule zyme klijavimo.

Į viršų  

Vartotojo avataras

Corsaire rašė:
Sveiki,

Labai ačiū už komentarus :)

Bestia, na mano manymu (nežinau, tačiau man taip atrodo, nors esant žurnalinio popieriaus storiui tai turi gan mažą reikšmę) reikėtų apšlifuoti. Sulenkus popierių (na susukus segmentą), mums gaunasi daugmaž štai kas:

Paveikslėlis

Tiek. Sėkmės ;)
--

Į viršų  

StandartinėParašytas: 03 Bal 2014 20:48

Vartotojo avataras

Corsaire rašė:
Sveiki,

Man panaši bėda, kaip ir Gabrieliui. Turiu literatūros, bet ji tinka tik dioramoms, o atskirų mazgų neturiu. Labai noriu detalizuoti interjera (butent ji), tačiau neradau padorių nuotraukų. Gal kas pagelbėtų :roll:

Sėkmės ;)
--

Į viršų  

Vartotojo avataras

Daimyo rašė:

Į viršų  

Vartotojo avataras

Corsaire rašė:
Sveiki,

Ačiū Daimyo, ir ačiu Ričardui, kad šis taip rūpinasi (ne per forumą), ir stengiasi mane aprūpinti Heinkelio literatūra :)

Taigi ką norėčiau pasakyti. Informacijos kažiek radau, tačiau vistiek dar neradau keletos elementų. Interjero (tuo pačiu ir ratų suleidimo ertmių) nuotraukų yra grynas deficitas... Radau keletą nuotraukų, tačiau lieka neaiški piloto sėdyne ir jos diržai, instrumentų panelių nugarėlės, šaulio/bomberio "lova" ir krūvos kitų dalykų... Net pradėjau apžiūrinėti plastmasiukus. Jeigu kas rastų gerai detalizuotą plastmasiuką, būtinai man parodykite :)

Štai šis gražus darbas mane visai subalamutino. Tai bene vienintelė informatyviausia foto, kurią radau. Tačiau (nors tiek mano, tiek šis Monogram'o, Heinkeliai yra vienodi - t.y. H6).

Paveikslėlis

Jau pastebėjau žiaurių skirtumų tarp tos minėtos "lovos". Be to ir sėdynė visai nepanaši.. Nors informacijos man dar trūksta :) Nežinau, kas čia suchaltūrino, ar Monogram'as, ar tas modeliuotojas, ar GPM'as (kolkas aš dar nieko nepadariau, bet turint tiek info, manau ir aš prichaltūrinsiu)..

O šiaip, pastebėjau, kad darausi, kaip Darius. Žiūriu, ieškau - kas kaip buvo padaryta, išdėliota. Nervuojuosi neradęs. Žinoma, man šitas sindromas dar tik interjere, tačiau įtariu, kad išsivystys ir per visą lėktuvą (ir išorę). Tik gal dar ne dabar.

Ok. Tai jei rasite informacijos, būtinai man ją parodykite. Būsiu labai dėkingas :)

Taigi šiek tiek šiandieninio progreso:

Labai patogu susikrauti ir nepamesti smulkių detalių jas paklijuojant ant dvipusės lipnios juostos (na čia kažkas panašaus į ORABOND, ji labai plona ir kartais taikau detalių storinimui). Taip pat patogu tas smulkias detales dažyti. Beje, neradęs padorios info, jau spėjau paimprovizuoti su ta "lovą" ir tą rudą sėdyne.. et
Paveikslėlis

Iš arčiau. Įvyko maža revoliucija briaunų dažyme. Štai tokių mažų dalių briaunas dažau kai jau būnu suklijavęs. Beje, jas klijavau briauna-prie-briaunos su geltonu Moment'u - pasaka :idea:
Paveikslėlis

Sėdynė. Nebaigta. Labai trūksta diržų :/ Beje, palyginkite ją su to plastmasiuko sėdyne... Viršūnė!
Paveikslėlis

Visiškai neaišku kaip turėtų atrodyti ir kokio dydžio tie instrumentų "puodeliai" :evil:
Paveikslėlis

Nežinau kam šis prietaisas. Kas nepatiko - kad padaręs rėmuką ir užpildęs Clear Fix - nusivyliau. Kol jis buvo nesudžiuvęs, buvo gražu, kai sudžiuvo - stiklas kažkaip sudubo, pasidarė grublėtas.. Žodžiu, iškirpau iš skaidrios plėvelės blynuką ir įstačiau.
Paveikslėlis
Paveikslėlis

Tiek. Sėkmės ;)
--

Į viršų  

StandartinėParašytas: 03 Bal 2014 20:49

Vartotojo avataras

Flugzeug rašė:
Gražu žiūrėti, kaip darosi lėktuvas. :)

Į viršų  

Vartotojo avataras

lipalasD3 rašė:

Į viršų  

Vartotojo avataras

Corsaire rašė:
Vaidai, ačiū už komentarą.
O tave lipalai (jei būtum šalia), taip apkabinčiau, kad išsunkčiau visas sultis :P AČIŪ AČIŪ AČIŪ. Fantastiški brėžiniai!!!!!!!!!

Į viršų  

Vartotojo avataras

lipalasD3 rašė:
:D. Prašom, naudokis. Aš čia nelabai ir prie ko, tik nuoroda daviau :D. Beje tuos brėžinius geriau parsisiųsk, ne kartais jie dingsta.

Į viršų  

Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių

Rodyti paskutinius pranešimus:  Rūšiuoti pagal  
Pereiti į:  

Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume
Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite prikabinti failų šiame forume